2022. szeptember 22.
Tippek az igazán produktív hétköznapokhoz

Itt az ősz, kezdetét vette az iskola és óvoda időszaka, ami a kellemes nyári szünet után egyfajta szigorú ütemtervet ad mindennapjainknak. Ilyenkor igazán fontos, hogy a lehető leghatékonyabban teljenek hétköznapjaink, hiszen már-már eufórikus érzés egy hosszú nap után úgy hazatérni, hogy a teendőink nagy részét kipipáltuk. Íme tippjeink, hogyan tud segíteni a Hegyvidék Bevásárlóközpont egy igazán eredményes nap elérésében!

2022. július 20.
Nyaralás előtt minden egy helyen, a Hegyvidékben!

Legyen szó gyors ügyintézésről, utolsó pillanatos bevásárlásról, nálunk minden egy helyen, tolongás nélkül elintézhető, így idegeskedéstől mentesen kezdhetjük meg a kikapcsolódást ígérő hétvégét.

2022. június 16.
Megérkezett a grillszezon a Hegyvidékbe is!

Nálunk, a Hegyvidék Bevásárlóközpontban egy helyen találhattok meg minden szükséges kelléket egy csodás kerti összejövetelhez vagy egy szimpla családi szabadtéri ebédhez.

2022. május 23.
Közeleg a Gyereknap

Mind tudjuk, hogy a legnagyobb ajándék, amit a gyermekednek adhatsz, az a figyelmed és az idő. De olyan jeles alkalmakkor, mint például a Gyereknap, egy kis meglepetéssel is készülni természetes dolog.

2022. április 06.
Tarts velünk a húsvéti készülődésben!

Van egy hely, ahol az előkészületektől kezdve, a böjti időszakon keresztül, a tökéletes fogás hozzávalóin át, a megfelelő ajándékig a fészekbe, mindent megtalálsz a Húsvéti ünnepre - ez a Hegyvidék Bevásárlóközpont. Íme tippjeink, mely üzleteinkbe látogass el mindenképp az egyszerű és gyors beszerzés érdekében - így már csak a családdal együtt töltött időt kell élvezned.

2022. március 04.
Tavaszi megújulás a Hegyvidékben!

Itt a tavasz, a megújulás ideje, amely remek alkalom külső, vagy belső fejlődésre, hogy az előttünk álló időszakot a lehető legjobb formánkban kezdjük. Íme pár tipp, hogy tavasszal ne csak a természet, hanem te is felfrissülj, megújulj!

2022. január 28.
Valentin-nap egy kis csavarral

Hogy tehetünk egy különleges napot még annál is különlegesebbé?

2022. január 03.
Így segítünk valóra váltani az újévi fogadalmakat

Hogy jövőre tényleg ne maradjon semmi azon a bizonyos listán

2021. december 06.
Tippek a tökéletes ünnepi menühöz

Segítünk megkönnyíteni a karácsonyi készülődést