2023. március 14.
Ünnepi nyitvatartás

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy március 15-én a Hegyvidék Bevásárlóközpont zárva lesz.

2023. március 03.
Nőnap a Hegyvidék Bevásárlóközpontban

Minden év március nyolcadikán ünnepeljük a nemzetközi Nőnapot, amikor a főszerep a gondoskodó, inspiráló, szerető, kitartó, gyengéd és végtelenül erős nőké, anyáké, lányoké.

2023. február 03.
Valentin-nap a Hegyvidékben

Közeleg a Valentin-nap, az együtt töltött idő, a kedveskedés, az apró figyelmességek , a rózsacsokrok, bombonok, vacsorák és a szerelem napja. Akár előre készülsz erre az alkalomra, akár aznap szereznéd be a meglepetést, mi összeszedtük legjobb tippjeinket, amivel emlékezetessé teheted ezt a különleges keddet!

2023. január 18.
Január 19-én megnyitja kapuit a Fressnapf!

Magyarország egyik legnagyobb állateledel- és felszerelés áruháza érkezett meg a Hegyvidék Bevásárlóközpontba. Január 19-én,  megszokott minőséggel és nagyszerű nyitási akciókkal várnak minden érdeklődőt.

2022. november 28.
Az 1. emeletre költözött a Magyar Posta

Megújult üzlethelyiséggel várja látógatóinkat a Magyar Posta. A Hegyvidék Bevásárlóközpont az első emeleten ad helyet az ügyintézésnek.

2022. november 25.
Adventi kreatív programok

Tartsatok velünk egy közös alkotásra, dekorációk készítésére és Instax fotózásra. A szorgos kezeket utána habos kakaóval várjuk a Pataki Cukiban. Lapozgassátok a Líra könyveit karácsonyi installációnkban, és hagyjátok, hogy elvarázsoljon a gondtalan ünnepi készülődés szelleme!

2022. november 25.
Ünnepi készülődés a Hegyvidék Bevásárlóközpontban

Az karácsonyhoz közeledve egyre több feladat kerül arra a képzeletbeli teendők listájára. Az idei év legyen tudatos, szentelj időt és figyelmet az ünnepekre, légy jelen! A Hegyvidék Bevásárlóközpontban mindent beszerezhetsz egyszerűen, amire csak szükséged lehet az önfeledt adventi hangulathoz, vagy a fa alá - így még több kellemes pillanatot tölthetsz a szeretteiddel, hiszen talán közhely, de a karácsony leginkább az együttlétről szól.

2022. október 21.
Halloween a Hegyvidékben

Közeleg október 31, azaz Halloween éjszakája. Megtöltik az utcákat az ijesztő jelmezbe bújt gyerekek, és csokoládét remélve járnak házról-házra. Magyarországon is egyre elterjedtebb ez a hagyomány, amely a fiatal korosztály egyik legjobban várt eseményévé nőtte ki magát az évek során. A Hegyvidék Bevásárlóközpontban mi sem maradhatunk ki az ősz egyik legizgalmasabb történéséből! Íme javaslataink az elkövetkezendő hetekre, melyekkel izgalmasabbá tehetjük a szürke, egyre hűvösebb hétköznapokat.

2022. július 20.
Nyaralás előtt minden egy helyen, a Hegyvidékben!

Legyen szó gyors ügyintézésről, utolsó pillanatos bevásárlásról, nálunk minden egy helyen, tolongás nélkül elintézhető, így idegeskedéstől mentesen kezdhetjük meg a kikapcsolódást ígérő hétvégét.