2023. augusztus 29.
Sulis kézműves gyerekfoglalkozás az Odu.Store-ban

Készüljünk kreatívan a tanévkezdésre augusztus 30-án!

2023. augusztus 10.
Újranyit a Príma Hegyvidék

Augusztus 17-én újranyit a Príma Hegyvidék, ahol nem csak az új külső, de minőség és lenyűgöző választék találkozik a vásárlás élményével

2023. július 14.
Rögtönzött kerti parti a legjobb minőségben

Ha az utolsó pillanatban derül ki, hogy nálatok szerveződik egy spontán összejövetel, ne aggódj, nálunk mindent beszerezhetsz, gyorsan, egy helyen, így a megspórolt idődet nyugodtan szánhatod a készülődésre és a lakás rendberakására.

2023. június 22.
NYÁRI HEGYVIDÉK PILLANATOK

A nyaralás a pihenésről és a kikapcsolódásról szól, teljenek így az előkészületek is! Látogass el hozzánk, ahol mindent elintézhetsz pillanatok alatt, legyen szó bevásárlásról vagy utolsó pillantos ügyintézésről.

2023. május 26.
Access4You minősítést kapott a Hegyvidék Bevásárlóközpont!

A Hegyvidék Bevásárlóközpont örömmel jelenti be, hogy elnyerte az Access4You Certified Location státuszt, ami megerősíti a GTC Hungary elkötelezettségét a befogadó környezet elősegítése terén.

2023. május 16.
GYEREKNAPI PROGRAMOK A HEGYVIDÉKBEN!

A hónap utolsó hete a gyerekekről fog szólni, ahol változatos programokkal várjuk az egész családot!

2023. április 27.
Anyák napi nyereményjáték

2023. április 19.
Közeleg az anyák napja - mit ajándékozzunk?

Hamarosan itt van május első vasárnapja, amin a csodálatos édesanyákat, nagymamákat, keresztanyukákat, pótmamákat és dédmamákat ünnepeljük. Ha még nem tudod, hogy mivel lepd meg szerettedet május 7-én, akkor olvass tovább, hiszen számos ötlettel drukkoltunk elő a Hegyvidék Bevásárlóközpont üzleteinek kínálatából!

2023. március 27.
Húsvéti gyerekfoglalkozások és rajzverseny

Végre itt a tavasz, közeleg a húsvét, ennek alkalmából szeretnénk meglepni a hozzánk látogató családokat a közös alkotás élményével!