2022. július 20.
Nyaralás előtt minden egy helyen, a Hegyvidékben!

Mindannyian alig várjuk, hogy a pénteki munkát követően megkezdhessük utunkat a nyaralásunk célpontja felé. Előfordul, hogy a nagy rohanás olykor kellemetlen pillanatokat szül, hiszen rengeteg helyre kell még eljutnunk indulás előtt - karúszót kell vennünk a gyereknek, postán csekket befizetni, és még a késői érkezés után a családnak is vacsorával kell szolgálni. A Hegyvidék Bevásárlóközpont pont erre a problémára kínál egyszerű és hatékony megoldást, hiszen minden egy helyen, tolongás nélkül elintézhető, így idegeskedéstől mentesen kezdhetjük meg a kikapcsolódást ígérő hétvégét.

2022. június 16.
Megérkezett a grillszezon a Hegyvidékbe is!

Nálunk, a Hegyvidék Bevásárlóközpontban egy helyen találhattok meg minden szükséges kelléket egy csodás kerti összejövetelhez vagy egy szimpla családi szabadtéri ebédhez.

2022. május 23.
Közeleg a Gyereknap

Mind tudjuk, hogy a legnagyobb ajándék, amit a gyermekednek adhatsz, az a figyelmed és az idő. De olyan jeles alkalmakkor, mint például a Gyereknap, egy kis meglepetéssel is készülni természetes dolog.

2022. április 06.
Tarts velünk a húsvéti készülődésben!

Van egy hely, ahol az előkészületektől kezdve, a böjti időszakon keresztül, a tökéletes fogás hozzávalóin át, a megfelelő ajándékig a fészekbe, mindent megtalálsz a Húsvéti ünnepre - ez a Hegyvidék Bevásárlóközpont. Íme tippjeink, mely üzleteinkbe látogass el mindenképp az egyszerű és gyors beszerzés érdekében - így már csak a családdal együtt töltött időt kell élvezned.

2022. március 04.
Tavaszi megújulás a Hegyvidékben!

Itt a tavasz, a megújulás ideje, amely remek alkalom külső, vagy belső fejlődésre, hogy az előttünk álló időszakot a lehető legjobb formánkban kezdjük. Íme pár tipp, hogy tavasszal ne csak a természet, hanem te is felfrissülj, megújulj!

2022. január 28.
Valentin-nap egy kis csavarral

Hogy tehetünk egy különleges napot még annál is különlegesebbé?

2022. január 03.
Így segítünk valóra váltani az újévi fogadalmakat

Hogy jövőre tényleg ne maradjon semmi azon a bizonyos listán

2021. december 06.
Tippek a tökéletes ünnepi menühöz

Segítünk megkönnyíteni a karácsonyi készülődést

2021. november 20.
Kötelező maszkviselés

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a kormány rendelete értelmében a Hegyvidék Bevásárlóközpont teljes területén kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk használata. Emellett továbbra is leülhetnek egy kellemes ebédre éttermeink egyikében, ahol védettségi igazolvány nélkül is várjuk Önöket. Kérjük, hogy egészségünk védelme érdekében az egymástól való távolságtartás továbbra is maradjon 1,5 méter.  Köszönjük az eddigi türelmüket és továbbra is vigyázzunk egymásra!