2022. november 28.
Az 1. emeletre költözött a Magyar Posta

Megújult üzlethelyiséggel várja látógatóinkat a Magyar Posta. A Hegyvidék Bevásárlóközpont az első emeleten ad helyet az ügyintézésnek.

2022. november 25.
Adventi kreatív programok

Tartsatok velünk egy közös alkotásra, dekorációk készítésére és Instax fotózásra. A szorgos kezeket utána habos kakaóval várjuk a Pataki Cukiban. Lapozgassátok a Líra könyveit karácsonyi installációnkban, és hagyjátok, hogy elvarázsoljon a gondtalan ünnepi készülődés szelleme!

2022. november 25.
Ünnepi készülődés a Hegyvidék Bevásárlóközpontban

Az karácsonyhoz közeledve egyre több feladat kerül arra a képzeletbeli teendők listájára. Az idei év legyen tudatos, szentelj időt és figyelmet az ünnepekre, légy jelen! A Hegyvidék Bevásárlóközpontban mindent beszerezhetsz egyszerűen, amire csak szükséged lehet az önfeledt adventi hangulathoz, vagy a fa alá - így még több kellemes pillanatot tölthetsz a szeretteiddel, hiszen talán közhely, de a karácsony leginkább az együttlétről szól.

2022. október 21.
Halloween a Hegyvidékben

Közeleg október 31, azaz Halloween éjszakája. Megtöltik az utcákat az ijesztő jelmezbe bújt gyerekek, és csokoládét remélve járnak házról-házra. Magyarországon is egyre elterjedtebb ez a hagyomány, amely a fiatal korosztály egyik legjobban várt eseményévé nőtte ki magát az évek során. A Hegyvidék Bevásárlóközpontban mi sem maradhatunk ki az ősz egyik legizgalmasabb történéséből! Íme javaslataink az elkövetkezendő hetekre, melyekkel izgalmasabbá tehetjük a szürke, egyre hűvösebb hétköznapokat.

2022. szeptember 22.
Tippek az igazán produktív hétköznapokhoz

Itt az ősz, kezdetét vette az iskola és óvoda időszaka, ami a kellemes nyári szünet után egyfajta szigorú ütemtervet ad mindennapjainknak. Ilyenkor igazán fontos, hogy a lehető leghatékonyabban teljenek hétköznapjaink, hiszen már-már eufórikus érzés egy hosszú nap után úgy hazatérni, hogy a teendőink nagy részét kipipáltuk. Íme tippjeink, hogyan tud segíteni a Hegyvidék Bevásárlóközpont egy igazán eredményes nap elérésében!

2022. július 20.
Nyaralás előtt minden egy helyen, a Hegyvidékben!

Legyen szó gyors ügyintézésről, utolsó pillanatos bevásárlásról, nálunk minden egy helyen, tolongás nélkül elintézhető, így idegeskedéstől mentesen kezdhetjük meg a kikapcsolódást ígérő hétvégét.

2022. június 16.
Megérkezett a grillszezon a Hegyvidékbe is!

Nálunk, a Hegyvidék Bevásárlóközpontban egy helyen találhattok meg minden szükséges kelléket egy csodás kerti összejövetelhez vagy egy szimpla családi szabadtéri ebédhez.

2022. május 23.
Közeleg a Gyereknap

Mind tudjuk, hogy a legnagyobb ajándék, amit a gyermekednek adhatsz, az a figyelmed és az idő. De olyan jeles alkalmakkor, mint például a Gyereknap, egy kis meglepetéssel is készülni természetes dolog.

2022. április 06.
Tarts velünk a húsvéti készülődésben!

Van egy hely, ahol az előkészületektől kezdve, a böjti időszakon keresztül, a tökéletes fogás hozzávalóin át, a megfelelő ajándékig a fészekbe, mindent megtalálsz a Húsvéti ünnepre - ez a Hegyvidék Bevásárlóközpont. Íme tippjeink, mely üzleteinkbe látogass el mindenképp az egyszerű és gyors beszerzés érdekében - így már csak a családdal együtt töltött időt kell élvezned.