A Hegyvidék Bevásárlóközpontban minden olyan üzletet megtalálsz, amelyek segítségével idén elérheted saját magad legjobb verzióját.  

Időben elintézni, nem halogatni

Az új év első napjaiban gyakran elhatározzuk, hogy idén nem hagyjuk, hogy az idő kifolyjon a kezünkből. Az OTP, a Posta, a Mister Minit és a Top Clean lehetővé teszik, hogy hatékonyan intézzük el mindennapi ügyeinket, ezzel együtt betarthassuk az időbeosztással kapcsolatos fogadalmainkat. Azonban ne felejtkezzünk el magunkról sem, látogassunk el a Skeyndor szépségszalonjába és engedjük, hogy újév alkalmából ragyogó külsőt varázsoljanak nekünk. 

2024 az olvasás éve

Az olvasás az egyik legjobb módja az elménk kikapcsolásának, a rohanó hétköznapokban mégis hajlamosak vagyunk elhanyagolni ezt a tevékenységet. A Líra Könyvesbolt évindító akciójának keretén belül januárban több száz kedvezményes könyv vár rád!

Az vagy, amit megeszel

Az egészséges életmód kialakítása nem csak egy újévi fogadalom, hanem egy életre szóló vállalás. Fogyassz idén magvakat, fehérjéket, zöldségeket, gyümölcsöket és halakat, és alakíts ki egy számodra megfelelő mégis egészséges életmódot. A Culinaris, a Príma és a The Fishmonger Culinaris üzletei kiváló társaid lesznek célod elérésében, hiszen mindig friss, tápláló és változatos élelmiszerekkel várnak.

Maradj mozgásban

A mozgás fontosságát nem lehet eléggé kihangsúlyozni. Azonban ahhoz, hogy a rendszeres mozgás hosszútávon is a mindennapjaink részévé váljon, fontos, hogy találjunk egy olyan mozgásformát, amit igazán élvezünk. Az Inhale Pilates Studio olyan hely, ahol testünk és lelkünk harmóniája kerül előtérbe, miközben a mozgás örömét élhetjük át.

Egészség és vitalitás

Az új év remek alkalom arra, hogy igazán odafigyeljünk egészségünkre. Ha az egészséges táplálkozás és a heti rendszerességű mozgáson felül is tennél az egészségedért, nálunk jó helyen jársz! Az Evital Patikában minden szükséges vitamin beszerezhető. Ezt pedig kiegészítheted a Sportkontroll különleges és hatékony infúziós koktéljaival.

Melengető italok hideg idő ellen

A hideg napokon sem kell lemondanunk a kényeztető italokról. Látogass el a Pataki Cukiba, ahol a hét minden napján finom kávék és teák várnak, hogy felmelegítsenek és energiával töltsenek fel.

Stílus és kényelem gyerekeknek is

Az új év beköszöntével gyakran ruhatárunkat is felfrissítjük. A gyermekek számára azonban nem könnyű stílusos, minőségi mégis kényelmes ruhát találni. Készülj fel a leghideg napokra az Odu.Store segítségével,  és válogass minőségi téli ruháik között, hogy a legkisebbek is stílusosan és kényelmesen élvezhessék a téli szórakozásokat.

Készüljünk fel az új élményekre és kezdjük el az évet friss lendülettel!