Általános szerződési feltételek

Üdvözöljük a Hegyvidék Bevásárlóközpont Honlapján!

A weboldal használatának megkezdésével úgy tekintjük, hogy Ön, mint felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási feltételeket.

Emlékeztetjük rá, hogy a Honlapot érintő adatkezelési szabályok itt ismerhetőek meg. A Honlap használata során kérjük legyen figyelemmel arra, hogy a honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, a Honlapon szereplő szövegek, képek, logók másolása, átalakítása, felhasználása szerző(k) előzetes, írásos hozzájárulása hiányában tilos. Ennek alapján Ön mint látogató különösen nem jogosult a Honlap tartalmának a többszörözésére, felhasználására, terjesztésére, bármilyen eszközzel és formában történő másolására, átvételére, adatbázisában történő tárolására, letölthetővé tételére, valamint a tartalom saját
tartalomként történő feltüntetésére, kereskedelmi forgalomba hozatalára sem ellenérték fejében, sem anélkül.

Tájékoztatjuk, hogy folyamatosan törekszünk a weboldalon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállalunk felelősséget.

A honlapon szereplő egyes információk célja az Ön mint látogató tájékoztatása, a Hegyvidék Bevásárlóközpontban elérhető vásárlási, kikapcsolódási és egyéb lehetőségekről. A honlapon szereplő információkat semmilyen körülmények között nem lehet jogi értelemben vett kötelező érvényű ajánlatnak tekinteni, minden erre utaló kötöttségünket kizárjuk.

A Hegyvidék Bevásárlóközpont tulajdonosa a WEPMARK Holding Kft. (1013 Budapest, Döbrentei utca 2.) minden felelősségét kizárja azért, amennyiben Önök a fenti szabályok megsértése mellett használják vagy látogatják a Honlapot. A WEPMARK Holding Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapon, előzetes
figyelmeztetés nélkül. Amennyiben a honlap használatával kapcsolatban valamilyen nehézséget tapasztal, akkor észrevételét a következő info@hegyvidekkozpont.hu elérhetőségek bármelyikén jelezheti.

Kellemes böngészést kívánunk!

Budapest, 2021. január hónap

WEPMARK KFT.