Ha az utolsó pillanatban derül ki, hogy nálatok szerveződik egy spontán összejövetel, ne aggódj, nálunk mindent beszerezhetsz, gyorsan, egy helyen, így a megspórolt idődet nyugodtan szánhatod a készülődésre és a lakás rendberakására.

Rögtönzött kerti parti a legjobb minőségben

Ha az utolsó pillanatban derül ki, hogy nálatok szerveződik egy spontán összejövetel, ne aggódj, nálunk mindent beszerezhetsz, gyorsan, egy helyen, így a megspórolt idődet nyugodtan szánhatod a készülődésre és a lakás rendberakására.

A grillezés lelke, a tökéletes hús!

A kerti partik lelke a jó hús, amit a HúsSzabóság prémium és gondosan válogatott húsaiból nem lesz nehéz kiválasztani, legyen szó egy szép szelet húsról, akár grill kolbászról, vagy hamburger húspogácsáról. Ha pedig bizonytalan vagy, hogy mit is süssetek, a magas szakértelemmel bíró kollégákhoz bátran fordulhattok tanácsért!

A kiegészítők olykor csodákra képesek!

Ha megvannak az alapok, irány a Culinaris, ahol a húsokhoz illő mártogatósokat és csodás fűszereket szerezhetjük be. Ezeket pedig kiegészíthetjük izgalmas zöldségekkel, amik szintén felkerülhetnek a grillre. Ha szeretnél néhány rágcsálnivalót, a legjobb helyen jársz, hiszen itt nem hétköznapi választékból lepheted meg vendégeidet sós és édes harapnivalókkal. Mindenképpen nézz szét az italkínálatukban is, hiszen sokféle finom frissítő üdítő közül választhatsz a forró nyári délutánokra. 

Az édesszájúaknak pedig Pataki Cuki a válasz, ahonnan mennyei sütiket és fagyikat vihetsz haza. 

Önfeledt koccintásra fel!

Ha egy kicsit megfűszereznéd a hangulatot a Culinaris Wine & Spirit-ben mindent megtalálsz ahhoz, hogy izgalmas koktélokat tudj összedobni, aminek minden vendég örülni fog.

Ha klasszikusabb italra vágynál, a Bortársaság-nál rengeteg bor közül választhatsz, amelyek tökéletesen illenek húsokhoz, bármely típusra is esett a választás. A Bortársaságnál ezen felül izgalmas kézműves sörök is kaphatók, amik jól behűtve mindenkinek jól esnek egy forró nyári estén.

A részletek…

Könnyen feldobhatod az asztalt a Brandt Virág-ban kapható csodás virágokkal, de ha ennél még többre vágysz, mindenképpen nézz szét a Monca Details-ben is, ahol többféle színes konyharuhát találsz, extravagáns só és borsszórót, melyekkel könnyen stílusos asztali dekorációt tudsz megalkotni.

Egy új ruha pedig igazán megkoronázza az összejövetelt - térj be a Vathy’s Cornerbe, ahonnan lehetetlen üres kézzel távozni, hiszen az olasz divat legjavát vonultatják fel minden szezonban. 

Kerti parti gyerekeknek

Ha felnőtteken kívül gyerekek is részt vesznek a programon, akkor az Odu.store felfújható medencéivel és a Játéksziget vízipisztolyaival biztos felejthetetlenné tesszük számukra a napot!

Gyors ügyintézés

A kötelező ügyintézős köröket is gyorsan elintézheted az első emeleten a Magyar Postában, majd a magasföldszinti OTP Bankban.