Az együtt töltött időnél nincs jobb ajándék, így nem is csoda, hogy elsőnek közös programokat javaslunk. Ha egy könnyed reggelire-uzsonnára vagy ebédre vágytok és együtt indítanátok a napot, a The Acai Spot-ban ízletes, friss, mégis egészséges ételvariációkat próbálhattok ki.

A Felicita-ban változatos fogásokkal, olasz ízekkel és mennyei italokkal várnak, hiszen mikor tartson az ember egy igazi aperitívót, ha nem egy vasárnap délután?

Ha csak egy finom kávé-sütemény kombóra van időtök, a Pataki Cuki kitűnő választás lehet egy kellemes beszélgetésre kedvenc édességetek mellett. Élvezzétek ki az együtt töltött perceket, a vidám pillanatokat, akár otthon is, hiszen a The Acai Spot-ban, a Felicitában és a Pataki Cukiban is van elvitelre lehetőség.

Ha ajándékot keresel és valami édességgel lepnéd meg anyukádat, a Swiss Selection prémium diszdoboz pralinéi és csokoládéi közül érdemes lehet válogatni, sőt, akár laktóz, glutén vagy cukormentes változatok is elérhetőek náluk.

A Culinarisba betérve megannyi lehetőség közül szemezgethetsz - különleges alapanyagok, gourmet termékek, a világ minden tájáról.

A Margaret G-ben ízléses ágyneműket, minőségi anyagból készült fürdőköpenyeket, vagy konyharuhákat vásárolhatsz.

A textíliák mentén tovább haladva a Vathy’s Cornernél az olasz divat legjavával találkozhatsz, amik biztosan minden nő szívébe belopják magukat - ha pedig nem tudod mi a pontos méret, ne aggódj, varrónőjük segítségével könnyen lehet javítani rajta.

Vásárolj akár arc- és bőrápoló krémeket az Evital Gyógyszertárból, vagy sminkeket és parfümöket Glamour Beauty Parfümériától. Ha pedig szeretnél igazi közös anya-lánya programot ajándékozni, térjetek be akár együtt is a Hegyvidék Skeyndor Szépségszalonba, ahol közösen szépülhettek a fodrásznál, vagy körmösnél ülve.

A Monca Details-nél megannyi prémium minőségű lakás kiegészítő közül válogathatsz, mint étkészletek, stílusos tányérok, sőt, még a nagy rajongásnak örvendett Assouline csoport könyveit is megtalálod a bolt polcain. Ha már könyvek, Lírába is érdemes betérni, hiszen lehet, hogy anyukád kedvenc írójának új kötete jelent meg!

Végül, de nem utolsó sorban pedig a klasszikusok: az ékszer és a virág. Az ékszer egy örök ajándék, ki ne örülne bárminek, ami csillog? A Gold House-nál kétségkívül rábukkanhatsz olyan kiegészítőre, amit szeretted biztosan szívesen hordana akár a hétköznapokban, akár különleges alkalmakon. Ha pedig biztosra mennél, térj be a Brandt Virágba, hiszen egy tavaszi virágcsokor kétségkívül elhagyhatatlan eleme az anyák napjának!