Számos ételkóstolóval, újdonsággal, akcióval és természetesen izgalmas programokkal készülünk üzleteinkkel karöltve az egész család számára!

Egy igazi gasztro kalandtúra veszi kezdetét a Hegyvidék Bevásárlóközpontban október 7-e és 8-a között, ahol minden az ízek körül fog forogni. Számos ételkóstolóval, újdonsággal, akcióval és természetesen izgalmas programokkal készülünk üzleteinkkel karöltve az egész család számára!

Izgalmas programok az egész család számára

A Miele is csatlakozik az eseményhez, akik Kis Sándor séffel és egy látványkonyhával érkeznek a Hegyvidék földszinti közösségi terébe, hogy megismertessék a sütés fortélyait a család minden tagjával. Zala Judit, a szigetszentmiklósi Sweetic csokoládé manufaktúra chocolatier-ja és tulajdonosa pedig rövid bemutató keretében vezeti majd be a bonbon készítés rejtelmeibe a standjukhoz látogatókat.

Ha valami igazán különlegesre vágysz!

A Culinaris és a Culinaris Wine & Spirit mennyei falatokkal készül a hozzájuk látogatók számára - kóstold meg izgalmas sajtjaikat szilva chutney-val és szilvás-datolyás toasttal, japán Umeboshi szilvával tengeri sós pácban, sós keksszel illetve gesztenye lekvárjukat, gesztenyemézüket és gesztenyekrémjüket, édes kekszekkel. Ha további, nem hétköznapi ízekre vágysz, akkor mindenképpen látogass el a Fishmonger üzlet elé, ahol osztrigával várnak, a Culinaris jóvoltából pedig pezsgővel is koccinthatsz mellé! 

Nemzetközi finomságok 

A Vörös Homár Bisztrónál tonhalat, kapribogyó pástétomot és füstölt lazac krémet kóstolhatnak a látogatók, míg az Felicitában igazi olasz életérzéssel és antipasti focacciaval várnak. Ha valami hús különlegességre vágysz, látogass el a Hússzabósághoz, ahol száraz áruikat ismerheted meg, így különleges parasztkolbászaikból, vastag kolbászaikból és szeletelt sonkáiból lehet majd szemezgeti. A Príma jóvoltából a Breier farm tejtermékeit, illetve pácolt húsokat kóstolhatnak meg a látogatók. Ha pedig ezeken felül is ennél valami finomat, náluk kétfogásos menü mellé ajándék desszert is vár! 

Sütemények és pékáruk

Ha valami apró süteményt vagy sós pékárut kívánnál, a Príma Pék saját pékáru kínálatából kaphatsz ízelítőt, ha pedig szendvicset vásárolnál náluk, ajándék tonikot kapsz a vásárlásod mellé. A Pataki Cukrászda is megszokott minőségű, sós-édes apró finomságokkal és süteményekkel várja az arra látogatókat.

A csokoládé szerelmeseinek

Ha mindig is ki szeretted volna próbálni az igazi svájci Leaderach csokoládékat, akkor a Swiss Selection-nél a helyed, ahol friss csokoládé kóstoláson vehetsz részt. 

Ha egy kis feltöltődésre vágysz

Ha a sok, izgalmas ételkóstolás közben kicsit feltöltődnél, akkor látogass el Príma Pékbe, ahol finom kávé mellett pihenhetsz meg, a The Acai Spot Budapestben pedig egy igazi energiabombát, az acai shotot próbálhatod ki! 

Programok felnőtteknek

Nem csak izgalmas ételekkel, de finom italokkal is várunk titeket. A Bortársaság és a Príma üzlete is borkóstolóval kedveskedik a felnőttek számára. 

Várjuk az egész családot sok szeretettel egy igazi gasztronómiai kalandra október 7-8-a között, ahol a finom ételek és italok mellett üzleteink és éttermeink aktuális kínálatába is betekinthést nyerhettek!