MINDENT EGY HELYEN AZ ÜNNEPI MENÜHÖZ!

Hamarosan itt a Karácsony, ami meghittsége és szépsége mellett gondos tervezést is igényel. Az ünnepek egyik legfontosabb része pedig maga a karácsonyi vacsora, aminek az előkészítése rögtön nem is lesz olyan bonyolult, ha mindent egy helyen be lehet szerezni hozzá, a Hegyvidék Bevásárlóközpontból. Hogy megkönnyítsük a készülődést, összegyűjtöttünk néhány tippet.

Klasszikus karácsonyi ételek - húsos, halas fogások

Ahány ház annyi szokás. A karácsonyi menü kihagyhatatlan pontjai a halételek, például a halászlé vagy a rántott hal. Ezekhez a fogásokhoz a legjobb minőségű alapanyagokat nálunk két helyen is beszerezheted. Látogass el a friss és egyedi kínálattal rendelkező Vörös Homár Halboltba, vagy a nemrég nyílt The Fishmonger Culinaris üzletébe, ahol a halakon kívül különböző, prémium minőségű tengeri finomságokkal várnak, ha kicsit eltérnél a klasszikus fogásoktól. Ha pedig húsos menüvel készülnél, a HúsSzabóság a te helyed, nyugodtan bízd rá magad szakértő kollégáikra.

Nagybevásárlás Príma helyeken

Ha az ünnepi menü főszereplői már megvannak, még mindig hátra van a fogásokhoz szükséges további elemek beszerzése. Bármekkora listát is írtunk, a Príma és Príma Pék üzletében egyszerűen beszerezhető minden. Ha pedig minden alapkellékünk megvan, akkor irány a Culinaris, ahol igazán feltehetjük az i-re a pontot a kiegészítőkkel, különlegességekkel a világ minden tájáról. Legyen szó csodás fűszerekről, mártogatósokról vagy különleges zöldségekről és gyümölcsökről. Rendeljetek akár előre antipasti táljaikból, így az előétellel se lesz gondotok.

A menüsorok koronája: desszertek és sütemények

A karácsonyt el sem lehet képzelni édes finomságok nélkül. A Pataki Cuki bejglieiben biztos nem fogsz csalódni, de számos más tortaszelettel és desszerttel várnak! Ha pedig további édességekre, szaloncukorra vágysz, akkor mindenképpen ugorj be a Swiss Selectionbe is. 

Koccintásra fel!

Ha már lassan minden összeállni látszik az ünnepi menühöz, kár lenne mindezt elrontani egy szerencsétlen alkohol választással. A Bortársaságnál szinte minden ételhez megtalálhatod a megfelelő tételt, ha pedig bizonytalan lennél, munkatársaikhoz bizalommal fordulhatsz tippekért. Ha a klasszikus italok mellett kipróbálnál valami mást, a Culinaris Wine & Spiritben mindent megtalálsz, ami egy tökéletes koktélhoz kell. 

Kellemes, meghitt készülődést kívánunk!