A HELY, AHOL MINDENT MEGTALÁLSZ A NAPSÜTÉSES HÉTVÉGÉKHEZ!

A nyaralás a pihenésről és a kikapcsolódásról szól, teljenek így az előkészületek is! Látogass el hozzánk, ahol mindent elintézhetsz pillanatok alatt, legyen szó bevásárlásról vagy utolsó pillantos ügyintézésről. Ráadásul a Balaton felé, az M7-es autópályán utazva egy pár perces kitérővel elérhetőek is vagyunk!

KÉNYELMES ÉS GYORS ÜGYINTÉZÉS! 

Be kellene még ugranod a postára, az OTP Bankba, esetleg egy csomag feladását halogatod napok óta egy Foxpost automatába? Nálunk pillanatok alatt le is tudhatod ezeket a kötelező teendőket, hogy utána már csak a közelgő kikapcsolódásra kelljen koncentrálnod. Ha pedig külföldre utazol, a félemeleten lévő Northline Pénzváltóban könnyen elintézheted a valutaváltást.

AZ ÍNYCSIKLANDÓ FOGÁSOKTÓL A KIVÁLÓ ITALOKIG - MINDEN EGY HELYEN! 

Ha gourmet ételekre vagy minőségi italokra vágysz, jó helyen jársz. A HúsSzabóságban különféle prémium minőségű húsokat találsz, amik tökéletesek lesznek a hétvégi grillezéshez, míg a további alapanyagért csak a Cuilnaris-ig kell elmenned. A Bortársaságnál kiválaszthatod az ideális italt a balatoni naplemente mellett eltöltött borozáshoz. A Culinaris Wine & Spirit pedig segít a tökéletes koktélokhoz szükséges hozzávalók összeállításában.

KELLÉKEK A STRANDOLÁSHOZ!

Ahhoz, hogy nyugodtan tudj belekezdeni a hétvégébe, fontos, hogy úgy érezd, a nyaralás minden szükséges elemét beszerezted. Ha gyerekekkel mész nyaralni, az Odu. Store-ban több hasznos kelléket is megtalálsz, például kismedencét vagy homokozó szettet, míg a Játéksziget nem hétköznapi vízipisztoly kínálattal vár.  A Margaret G.-ben pedig gyönyörű és minőségi törölközők közül válogathatsz, amik garantáltan kihagyhatatlan ékei lesznek a strandtáskánknak. Könnyű nyári vízparti olvasmányért pedig térj be az Inmedioba, hiszen magazinok számtalan verziója megvásárolható náluk akár magyar, angol, német vagy francia nyelven! Ezek után nincs más dolgod, csak élvezni a hétvégét!