Legyen szó közös élményről vagy személyre szabott ajándékról, nálunk biztosan megtalálod a tökéletes módot, hogy kimutasd szereteted!

Közös öröm

A Valentin-napon a szeretet minden formáját (barátságot, családot, szerelmet) ünnepelhetjük! Szent Bálint napját töltsük szeretteinkkel, egy tökéletes olasz vacsora mellett! A Felicita biztosítja a megfelelő hangulatot, a mennyei ételeket és a kiváló italokat! Ha szeretnéd kicsit édesebbé tenni az alkalmat, a Pataki Cukiban különleges és finom süteményekkel várnak. Üljetek le egy finom kávéra és egy citrom tart-ra és élvezzétek egymás társaságát - ha pedig erre nem marad idő, szerelmed kedvencét haza is viheted! Természetesen nem törvényszerű lakóhelyünktől távol ünnepelni, hiszen egy otthon, meghitt koccintásnál nincs is romantikusabb! A Bortársaság különleges tételei emelhetik az esemény hangulatát, kollégáik segítenek a tökéletes palack kiválasztásában. Közös gourmet élmény a Culinaris-tól? Miért ne? Ajándékcsomagjaikban mindent megtalálsz, ami kellhet a méltó ünnepléshez, de ha valami igazán egyedire vágysz, magad is összeállíthatod meglepetés boxod világ ízeivel: olasz, spanyol, francia finomságokkal, ázsiai alapanyagokkal, édességekkel, isteni borokkal, spiritekkel!

Ajándékok nőknek, a szerelem ünnepén

Lepd meg kedvesed egy kis kényeztetéssel! A Skeyndor Hegyvidék Szépségszalon kézenfekvő megoldása az ajándékutalvány, melyek mellé meglepetés kapszulákat is adnak - így a szeretted biztosan azt kapja, amire igazán vágyik! A klasszikus csoki-virágnak sem kell unalmasnak lennie! A Swiss Selection dobozba zárt szemetgyönyörködtető praliné-csodáiknak egyszerűen lehetetlen ellenállni, a Brandt Virág csokrai pedig Valentin-nap után akár hetekig vidámságot és örömöt csempésznek a mindennapokba. Mi jut eszedbe a tökéletes Valentin-napi meglepetésről, a csokin és a virágon túl? Egy szép ékszer minden nő álma, a Gold House választékában biztosan találsz szerettednek megfelelőt, amely örökké emlékeztetni fogja az iránta érzett elköteleződésedre.

Apró kedvességek férfiaknak

Itt merül fel jogosan a kérdés: a nőknek számos ajándék közül választhatsz, de mit adhatsz férfiaknak Valentin-napra? A Margaret G-ben elérhető Castelbel luxusmárka elhivatottsággal, portugál szenvedéllyel és hagyományos módszerekkel készíti termékeit. Exkluzív illatukat mindenki imádni fogja! Ha már illat, akkor parfüm! Érdemes elgondolkodni: inkább a jól megszokott mellett döntesz, vagy választasz szerettednek valami izgalmas újdonságot? A Glamour Beauty Parfüméria üzletében biztosan megtalálod azt az illatot, amire te is azt mondod: ez igazi szerelem! Tudtad, hogy február 14-e nem csak a szerelmesek napja, hiszen ekkor tartják a Nemzetközi Könyvajándék Napját is? Ha a kedvesed szívesen tölti idejét olvasással, lepd meg egy érdeklődési köréhez köthető izgalmas kötettel, nem kell hogy a klasszikus értelemben vett romantikus tematikájúak között válogass! A Líra Könyvesbolt egy darabja férfi és hölgy partnernek egyaránt kitűnő ajándék lehet!