Május 23.

15:00-18:00 óra között földszinti alkotó sarkunkban várjuk a kreatívkodni vágyókat egy közös bábfigura készítő workshopra, ahol többféle karaktert alkothatunk meg a gyerekekkel, amit utána egy kis bábszínházban ki is próbálhatnak a picik és nagyok, mindeközben arcfestésen is részt vehetnek majd.

Május 24.

15:00-18:00 óra között ugyan ezen a helyszínen a bábfigura készítés kiegészül lufihajtogatással is, ahol különböző figurák elkészítését sajátíthatják el a gyerekek. 

Május 25.

15:00 órától várjuk a kicsiket az Odu. kreatív kuckójában,  17:00-18:00 óra között pedig bábelőadással készülünk a földszinti közösségi téren, Vitéz László és a csodamalom címmel.

Ajándék ötletek kicsiknek és nagyoknak

A könyvek nem csak szórakozási lehetőséget biztosítanak, de számos téren fejlesztik is a gyerekeket, így minden alkalomra tökéletes ajándékot jelentenek - és akár közös családi élményt is varázsolhatunk egy jó kötet közös felolvasásából is, így érdemes körülnézni a Líra és az Odu. választékában! 

A Játéksziget a legnépszerűbb játékokkal vár, ahol garantáltan minden korosztályú gyerek, vagy akár az egész család számára megfelelő meglepetést találhatsz gyereknapra.

A Swiss Selection mennyei csokikkal várja az édesszájúakat, ha apró, de annál finomabb ajándékra esne a választásod.

Az Odu. egyedi kínálatából praktikus, minőségi és nem mellesleg akár környezetbarát termékekből válogathatunk, ahol a piciket játszósarok, a szülőket pedig egy hangulatos kávézóval várják. 

Ha egy kis finomsággal kedveskednél csemetédnek gyereknapra, akkor a Pataki Cuki a te helyed! Vigyél haza süteményeket, vagy ugorjatok be egy fagyira, és élvezzétek együtt ezt a különleges napot!

Ünnepeljük együtt a gyerekeket, várjuk az egész családot sok szeretettel hétköznapi programjainkon és gyereknapon is! Töltsétek együtt a délutánokat, majd zárjátok a programokat egy finom ebéddel vagy uzsonnával gasztro egységeinkben!