Vathy’s Corner

Vathy’s Corner

A Vathy’s Corner célkitűzése, hogy olyan luxusmárkákat hozzon be Magyarországra, amit lehetőség szerint kizárólag náluk lehet megvásárolni. Elsősorban Olaszország és Németország luxusmárkáiból szemezgetnek, melyeket kitűnően lehet egymással is kombinálni, legyen szó elegáns vagy sportos viseletről.

Különlegessége a cégnek, hogy „tetőtől-talpig” felöltözteti vásárlóit, stílustanácsokkal segítve őket a legjobb választásban. Kiváló szakemberek együttműködésével minden darabot egyedi méretre igazítanak, mert csak a legjobbal elégednek meg és a vásárlóik is prémium kiszolgálást kapnak.

A Vathy családi vállalkozás 35 éves múlttal rendelkezik, mely idő alatt stabil ékkövei lettek a magyar divatvilágnak. Üzleteikbe többek között a Canali, a.testoni, Jacob Cohen, Dalmine, van Laack, Hettabretz, Riani, Luisa Cerano, Werner Christ, Pau&Shark exkluzív kollekcióit hozzák el minden szezonban.

A Vathy's Corner üzleteinek igazi unikum jellege abban rejlik, hogy nem csak az elérhető választékból szolgálják ki a vevőket, hanem több márkából lehetőség van egyedi igények alapján történő méretre készíttetésre, akár az anyagok, kiegészítők megválasztására is, ilyen kiszolgálással pedig manapság ritkán lehet találkozni! Érdemes üzletükbe betérni és közelebbről megismerkedni márkáikkal!