Sportkontroll

Sportkontroll

A célod sokféle lehet. Jobban szeretnéd magad érezni a bőrödben, vagy kideríteni, hogy mi okozza a zavaró panaszaidat. Lehet, hogy szeretnéd a súlyodat hatékonyan rendezni, esetleg vágysz egy babára. De az is lehet, hogy jobb teljesítményre törekedsz, mert sportolsz: fittebb, erősebb akarsz lenni.

Akárhogy is: az a célod, hogy a tested jobban működjön és tartós eredményt érj el. Mi fényt derítünk arra, hogy gátolja-e anyagcsere- vagy hormonális zavar a célod elérését! Ha igen, azt kezeljük, az állapotodat folyamatosan kontrolláljuk. Emellett összerakjuk a számodra ideális étrendet. Így segítünk elérni az optimális testösszetételt.

Ha sportolsz, az étrended összhangba hozzuk az edzéseiddel; tanácsot adunk, hogy mit egyél, ha versenyre készülsz, ha ideális ütemben és mértékben akarsz izmot építeni, és abban is, hogy milyen étrendkiegészítőket használj.

A Formakontroll Klinika keretén belül figyeljük és keressük azokat a módszereket és technikákat, amivel a legjobb természetes hatást lehet elérni, ha külső-belső fiatalításról és vitalizálásról van szó. Nem ijedünk meg, ha egyes módszerek itthon még kevéssé ismertek – sőt, azon gondolkozunk, hogyan lehetne ezeket még eredményesebbé tenni!