Több mint 400 játékot kínálunk a Játéksziget karácsonyi katalógusában akciós áron. Keresse a katalógust a Játéksziget üzletekben!

Több mint 400 játékot kínálunk a Játéksziget karácsonyi katalógusában akciós áron december 11-ig! Keresse a katalógust a Játéksziget üzletekben!

Az 5. éve megrendezett Ország Játéka 2018-ra országszerte ismert, független, rangos szakmai díjjá nőtte ki magát. A magasföldszinten található Játéksziget üzletben is megtalálhatók az ebben az elismerésben részesült játékok, például a Geomag 243 darabos gravitációs golyópálya, a Sylvanian Families Kezdő ház és az Engino Discovering Stem: Newton törvényei építőjáték. Mindezek mellett több ezer játék várja boldog tulajdonosait! Az üzletekben található újság nemcsak szemet gyönyörködtető, de foglalkoztatókat, karácsonyi képeslapot, üdvözlőkártyát és karácsonyfadíszkészítő-sablont is tartalmaz.
Minden játék lényege az öröm, a szabadság, a kreativitás, és ezeken keresztül az egész személyiség fejlesztése. A szerepjátékokkal, mint a Sylvanian Families apró nyulacskái, erdei állatai, kiválóan eljátszhatják a gyerekek mindenféle élethelyzetet, kijátszhatják magukból a hétköznapok feszültségét. A Djeco igényes, és a környéken csak itt, rendkívül széles választékban kapható kreatív és fejlesztőjátékai az otthonok és a gyerekszobák díszei lehetnek. A NASA által kifejlesztett memóriahabbal készült ölelgethető, stresszűző Squeezamals plüss figurák, melyeket megnyugtató nézni, ahogy lassan visszanyerik eredeti formájukat összenyomás után. A Játékszigetben rengeteg izgalmas és ötletes társasjáték is megtalálható, ami a karácsonyfa alatt örök sláger, összehozza a családtagokat, csakúgy, mint az építőjátékok.
Továbbra is várjuk az adománygyűjtő dobozunkba a megunt, de még jó állapotú használt játékokat, hogy eljuttathassuk rászoruló gyerekeknek. Egy zacskónyi játékért 500 forintos, levásárolható kupont és elismerő oklevelet adunk.