Több mint 400 játékot kínálunk a Játéksziget karácsonyi katalógusában akciós áron. Keresse a katalógust a Játéksziget üzletekben!

Több mint 400 játékot kínálunk a Játéksziget karácsonyi katalógusában akciós áron december 11-ig! Keresse a katalógust a Játéksziget üzletekben!

Az 5. éve megrendezett Ország Játéka 2018-ra országszerte ismert, független, rangos szakmai díjjá nőtte ki magát. A magasföldszinten található Játéksziget üzletben is megtalálhatók az ebben az elismerésben részesült játékok, például a Geomag 243 darabos gravitációs golyópálya, a Sylvanian Families Kezdő ház és az Engino Discovering Stem: Newton törvényei építőjáték. Mindezek mellett több ezer játék várja boldog tulajdonosait! Az üzletekben található újság nemcsak szemet gyönyörködtető, de foglalkoztatókat, karácsonyi képeslapot, üdvözlőkártyát és karácsonyfadíszkészítő-sablont is tartalmaz.
Minden játék lényege az öröm, a szabadság, a kreativitás, és ezeken keresztül az egész személyiség fejlesztése. A szerepjátékokkal, mint a Sylvanian Families apró nyulacskái, erdei állatai, kiválóan eljátszhatják a gyerekek mindenféle élethelyzetet, kijátszhatják magukból a hétköznapok feszültségét. A Djeco igényes, és a környéken csak itt, rendkívül széles választékban kapható kreatív és fejlesztőjátékai az otthonok és a gyerekszobák díszei lehetnek. A NASA által kifejlesztett memóriahabbal készült ölelgethető, stresszűző Squeezamals plüss figurák, melyeket megnyugtató nézni, ahogy lassan visszanyerik eredeti formájukat összenyomás után. A Játékszigetben rengeteg izgalmas és ötletes társasjáték is megtalálható, ami a karácsonyfa alatt örök sláger, összehozza a családtagokat, csakúgy, mint az építőjátékok.
Továbbra is várjuk az adománygyűjtő dobozunkba a megunt, de még jó állapotú használt játékokat, hogy eljuttathassuk rászoruló gyerekeknek. Egy zacskónyi játékért 500 forintos, levásárolható kupont és elismerő oklevelet adunk.

Tisztelt Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 71/2020 (III.27.) számú kormányrendelet értelmében a 65. életévüket betöltött vásárlók az élelmiszerüzleteket, drogériákat és gyógyszertárakat 9:00 és 12:00 között látogathatják. Ebben az időszakban csak az érintett korosztály tagjai tartózkodhatnak a felsorolt üzletekben.

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy 2020. március 28. és április 11. között bevásárlóközpontunkban kizárólag a kormányrendelet hatálya alá eső üzletek tartanak nyitva, amelyek – esetenként a megszokottól eltérő – nyitva tartásáról az üzletek elérhetőségein tájékozódhatnak.

Saját és embertársaink egészségének megóvása közös érdekünk, ezért kérjük minden látogatásuk során tartsák be a kormányrendeletben foglaltakat. Ennek értelmében kérjük, hogy tartsanak legalább másfél méter távolságot az üzletben tartózkodóktól és minimalizálják a velük történő érintkezést. Amennyiben vendéglátó üzletet látogatnak, úgy ott csak az ételek kiadásának és szállításának idejéig tartózkodjanak.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kormányrendeletben foglaltak be nem tartása szabálysértésnek minősül, amely ötezertől ötszázezer forintig terjedő pénzbüntetéssel szankcionálható. Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

 

Tisztelettel:

 a Hegyvidék Bevásárlóközpont üzemeltetése