Tavaszi megújulás a Játékszigetben!

Tavaszi megújulás a Játékszigetben!
A farsangi bulik és a tél játékos elűzése után mindenki nagyon várja már a tavaszt!

A magasföldszinten található Játéksziget üzletben rengeteg új, tavaszi játék kapható fiúknak és lányoknak egyaránt, a Lego készletkisöprő akcióban pedig 10-40% kedvezménnyel lehet Legot vásárolni a készlet erejéig.

A Djeco igényes, és a környéken csak itt, rendkívül széles választékban kapható kreatív és fejlesztőjátékai az otthonok és a gyerekszobák új tavaszi díszei lehetnek. A NASA által kifejlesztett memóriahabbal készült ölelgethető, stresszűző Squeezamals plüss figurák új állatkákkal bővültek. Megnyugtató őket nézni, ahogy lassan emelkednek vissza eredeti formájukra összenyomás után, akár ölelgethető, vagy alvó állatként is használhatók.
A szenzációs LOL babák is új barátokkal gyarapodtak, a legújabb LOL kapszula titkos rekeszei csak a helyes kód megadása után nyílnak ki. A rejtett kódok a nagyító segítségével válnak láthatóvá és így kerül elő a 15 meglepetés, sőt, a Pikmi Pops nyalóka formájú játékok is új plüssökkel rukkoltak elő, még több méretben, többféle illatú cuki meglepetéseket is rejtenek.

Köszönjük a rengeteg játékot, amit a „Segíts Te is játékkal!” adománygyűjtő kampányunk hatására eddig behoztak üzletünkbe, ne felejtsék, továbbra is várjuk az adománygyűjtő dobozunkba a megunt, de még jó állapotú használt játékokat, hogy eljuttathassuk nehéz körülmények között élő családoknak, gyerekeknek. Az adományokért levásárolható kupont és elismerő oklevelet adunk. Lilu továbbra is nagykövetként járja az országot és viszi el az összegyűjtött játékokat a rászorulóknak!