Nyitva tartás

Hétfő - Csütörtök:
06.00-19.00
Péntek - Szombat:
06.00-16.00
Vasárnap:
Zárva

Elhelyezkedés

1. emelet

Elérhetőség

info@sportkontroll.hu

www.sportkontroll.hu

www.formakontroll.hu

Sportkontroll Rendelő - Formakontroll Klinika

A célod sokféle lehet. Jobban szeretnéd magad érezni a bőrödben, vagy kideríteni, hogy mi okozza a zavaró panaszaidat. Lehet, hogy szeretnéd a súlyodat hatékonyan rendezni, esetleg vágysz egy babára. De az is lehet, hogy jobb teljesítményre törekedsz, mert sportolsz: fittebb, erősebb akarsz lenni.
Akárhogy is: az a célod, hogy a tested jobban működjön és tartós eredményt érj el. Mi fényt derítünk arra, hogy gátolja-e anyagcsere- vagy hormonális zavar a célod elérését! Ha igen, azt kezeljük, az állapotodat folyamatosan kontrolláljuk. Emellett összerakjuk a számodra ideális étrendet. Így segítünk elérni az optimális testösszetételt.

Ha sportolsz, az étrended összhangba hozzuk az edzéseiddel; tanácsot adunk, hogy mit egyél, ha versenyre készülsz, ha ideális ütemben és mértékben akarsz izmot építeni, és abban is, hogy milyen étrendkiegészítőket használj.

A Formakontroll Klinika keretén belül figyeljük és keressük azokat a módszereket és technikákat, amivel a legjobb természetes hatást lehet elérni, ha külső-belső fiatalításról és vitalizálásról van szó. Nem ijedünk meg, ha egyes módszerek itthon még kevéssé ismertek – sőt, azon gondolkozunk, hogyan lehetne ezeket még eredményesebbé tenni!


A fiatalító és regeneráló, fittséget fokozó infúziós terápia a tengerentúlon nagy népszerűségnek örvend, hazánkban viszont alig alkalmazzák. Mi kidolgoztunk olyan infúziós koktélokat is, amelyek máshol egyelőre nem elérhetők: ilyen például a fogyást segítő koktélunk, illetve a kifejezetten sportolóknak összeállított infúzió terápiás kezelésünk.
Bízd magad ránk, formába hozunk!