Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 
08.00-18.00
Szombat: 
10.00- 14.00
Vasárnap: 
Zárva

Elhelyezkedés

Első emelet

Elérhetőség

+36 1 489 4531

ugyfelszolgalat@posta.hu

www.posta.hu

Posta

A Magyar Posta Magyarország egyetemes postai szolgáltatója, mely az alapvető felhasználói igényeknek megfelelő postai szolgáltatásokat nyújtja országszerte 2700 postán és 350 mobilposta járaton.
Levél, levelezőlap, képeslap feladható a postán, de akár a jól ismert piros, utcai levélgyűjtőbe is bedobható az ország egész területén. A könyvelt levelek életútja 2019 februárja óta nyomon követhető a posta.hu weboldalon és mobilapplikáción. A futár-, expressz- és csomagszolgáltatások (CEP) piacán a Magyar Posta piacvezető. A csomagok kézbesítése történhet háznál vagy fixponti személyes átvétel is választható országszerte mintegy 3200 helyen. A Magyar Posta a csekkbefizetéshez elektronikus megoldást is kínál: rendkívül népszerű az iCsekk alkalmazás, mellyel bárhol, bármikor, kényelmesen, másodpercek alatt befizethetők a csekkek.
A Magyar Posta országos hálózatának köszönhetően mindenhol ott van, és mindenki számára elérhető. Ügyfelei szívesen választanak az általa közvetített pénzügyi szolgáltatásokból is.

A Hegyvidék Bevásárlóközpontban az első emeleten 5 ügyfélszolgálati munkahellyel rendelkező Posta található modern berendezéssel és ügyfélhívó rendszerrel, amely a kulturált várakozást szolgálja.
Az általános postai szolgáltatásokon (levélfeladás, csomag feladás 5 kg-ig, postán maradó levél és csomagkézbesítés 20 kg-ig, csekkbefizetés) kívül az alábbi szolgáltatások elérhetőek:

Postai szolgáltatásokhoz kapcsolódó termékek 

boríték, képeslap

csomagolódoboz, ragasztószalag

bélyeg

elektronikus és mobiltöltés és mobiltöltő kártyák

sorsjegyek

illetékbélyeg