Nyitva tartás

Hétfő - Péntek:
09.00-18.00

Szombat: 
09.00-13.00

Vasárnap: 
Zárva

A pénztárak a fiókzárás előtt
két órával zárnak.

OTP Bank

Az OTP Csoport Kelet-Közép-Európa meghatározó bankcsoportja. Tizenegy országban, közel 19 millió ügyfelet szolgálunk ki modern eszközökkel, a pénzügyi termékek széles palettájával. Európában is egyedülálló sikereinket a régióban található központunknak és 70 éves múltunknak köszönthetjük: jól értjük ügyfeleink igényeit, nyitottak vagyunk az innovációra, fejlődésünket a kiszámítható, stabil működés határozza meg.
Megbízható partnerei vagyunk ügyfeleinknek: arra törekszünk, hogy felkészült, szakértő munkatársainkkal, korszerű informatikai fejlesztéseinkkel és modern, univerzális, de személyre szabható banki megoldásainkkal támogassuk őket céljaik, ambícióik megvalósításában és a fejlődésben.
A jövőt, a digitális kor kihívásait szem előtt tartva, a régió vezető fintech vállalkozásaival partnerségben fejlesztünk, hogy minél inkább megfeleljünk ügyfeleink folyamatosan változó elvárásainak.
Felelős szolgáltatóként számunkra a fenntarthatóság mint cél nem pusztán külső elvárás vagy kényszer, hanem belső elhivatottságból, az OTP Csoport alapszellemiségéből fakad: aktív szerepet vállalunk a lakosság pénzügyi kultúrájának fejlesztésében, a kulturális értékek gazdagításában, a környezeti értékek megóvásában, a sport népszerűsítésében és az esélyegyenlőség biztosításában.

Munkánkat számos díjjal ismerték el, legutóbb a mértékadó The Banker értékelése alapján 2020-ban az OTP Bank nyerte az Év bankja díjat. Büszkék vagyunk arra, hogy 2020-ban a MasterCard szintén az OTP Banknak ítélte az év bankja, valamint az év leginnovatívabb bankja, az év digitális banki szolgáltatása, illetve az év társadalmilag felelős bankja kitüntető címet is.