Skeyndor Power Oxygen kezelés a fuldokló bőrnek

A SKEYNDOR POWER OXYGEN képes felvenni a harcot a környezetszennyezés bőrt károsító és öregítő hatásaival szemben.

Védi, gyógyítja, méregteleníti a bőrt és támogatja optimális anyagcseréjét. A Power Oxygen szalonkezelés és otthoni ápolásra kifejlesztett szérum, krém és emulzió megoldást nyújt minden olyan esetben, amikor a bőrkép fakó, élettelen, megmagyarázhatatlan gyulladások és pattanások jelennek meg felszínén. Ideális minden városlakónak, dohányosoknak, azoknak, akik sok gyógyszert szednek, vagy éppen tisztítókúrába kezdtek.
Hatásai:
– védőpajzsot képez a bőrön
– magas antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatóanyagai ápolják a bőrt
– a prebiotikumok biztosítják a megfelelő mikroflórát a bőr felszínén, így a bőr képes védekezni a felszínére kerülő baktériumokkal és gombákkal szemben
– a liposzómázott kertizsázsa-kivonat támogatja a sejtek salaktalanító folyamatait. A kerti zsázsa különösen gazdag szulforafánban, ami a sejtanyagcséréhez szükséges enzimeket serkenti.
– a perfluorodecalin és a kerti sarkantyúka-kivonat biztosítja az oxigén szállítását a sejtekhez és együttesen segítik a sejtek oxigén felvételét. A Power Oxygen tehát nem oxigént juttat a bőrre/bőrbe, ami szintén fokozná a szabadgyökök képződését, hanem a sejtek saját anyagcsere-funkcióit segíti.