Rólunk

Egy hely Budán, ahol odafigyelünk vásárlóinkra

A 12. kerület szívében található Hegyvidék Bevásárlóközpont egy olyan igényes és megbízható üzletház, amely maximálisan odafigyel a vásárlók igényeire. A 2012 őszén megnyílt központunk a budaiak legkedveltebb bevásárlóközpontjává vált az elmúlt években. Üzleteinkben minden megtalálható a ruháktól a gasztronómiai különlegességekig, a nagy márkáktól külföldi tervezők kisszériás kollekcióiig. Az üzletek szakképzett, udvarias eladói mindenben segítik, hogy maximálisan kiszolgálják az Ön igényeit.

01   02

Minden üzletében különleges

A Hegyvidék Bevásárlóközpont rengeteg izgalmas üzlettel várja a minőségre vágyókat. Aki a divat világában szeretne elmerülni, keresse földszinti divatüzleteinket és válogasson a kiváló minőségű kínálatból (divat bérlőinkért kattintson ide).

A gyermekekre is gondoltunk: az igényes gyermekruhákat forgalmazó Lovely You Baby- valamint Kids Fashionben a legkisebbeket is divatosan felöltöztethetjük.

03   07

Lenyűgöző gasztronómiai élmények

A gasztronómiára ugyanúgy gondolunk, mint a divatra. A -1. szintre érkezve vásárlóink egy „piacon” találhatják magukat, ahol a legjobb húsüzlet, halkereskedés, delikát üzlet, vagy épp borszaküzlet, svájci csokoládébolt várja őket. Teljes gasztronómiai kínálatunkról itt olvashat bővebben.

Ügyintézés, ajándékvásárlás, szépségápolás egy helyen

Legyen szó szépségápolásról vagy ügyintézésről, ajándékvásárlásról, ezt is megteheti a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. Intézze el hétköznapi ügyeit egy helyen, prémium környezetben, kényelmesen.

Jöjjön el, és ismerje meg sokszínű üzleteinket!

04   08

A Hegyvidék Bevásárlóközpontban található a világ legnagyobb lentikuláris műalkotása

IMG_1118_honlapra

Várnai Gyula: Erdő a tisztáson

Várnai Gyula, a magyar kortárs művészet egyik legjelentősebb alkotója egyedülálló művet hozott létre a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. A művészet iránti elkötelezettség eredményeként korunk új típusú közösségi terében nyílik alkalom a művészet és a közönség találkozására. A 70 négyzetméter nagyságú lentikuláris print a valaha készült legnagyobb műalkotás, amelyet ezzel a technikával alkottak. A lentikuláris nyomat sajátos lencsés felületének köszönhetően olyan optikai hatást kelt, amelynek következtében a kétdimenziós képet nézője térbelinek érzékeli, melynek mélysége a kép fizikai síkja elé és mögé is kiterjed. A hely specifikus, azaz kifejezetten a helyszín adottságaihoz megálmodott és megvalósult installáció egy Gyermekláncfű-mező stilizált felnagyítása. Megtaláljuk a műben a mikro és a makro világ struktúráinak hasonlóságait, párhuzamosságait felfedezni és bemutatni kívánó szemléletet. A mű minden irányból újabb és újabb színeket és látványokat tár nézője elé. Az, hogy a művész a természeti környezet egy elemét választotta műve tárgyául, összecseng az épület öko-tudatos szemléletével, ugyanakkor mind formai, mind technológiai vonatkozásában illeszkedik a letisztult modernista architektúrához és designhoz.

Környezettudatosság

A Hegyvidék Bevásárlóközpont az ország első környezettudatos kereskedelmi és szolgáltató központja, ami megkapta a szigorú BREEAM nemzetközi védjegy “nagyon jó” minősítését. Az energiatakarékos megoldásoknak köszönhetően a központ költséghatékonyan, alacsony üzemeltetési költségekkel, fenntartható módon működik.