A Játéksziget idén is megannyi minőségi játékkal várja önt és családját! A Segíts Te is játékkal! adománygyűjtő kampány 2019-ben is folytatódik!

Köszönjük vásárlóinknak azt a rengeteg játékot, amit a „Segíts Te is játékkal!” adománygyűjtő kampányunk hatására eddig behoztak a Játéksziget magasföldszinti üzletébe!

A Baptista Szeretetszolgálat és több alapítvány segítségével szebbé tudtuk tenni sok gyermek ünnepét. Az adományozást 2019-ben is folytatjuk, Lilu továbbra is nagykövetként járja az országot és eljuttatja az összegyűjtött játékokat a rászorulóknak. Továbbra is várjuk adománygyűjtő dobozunkba a megunt, de még jó állapotú használt játékokat, hogy eljuttathassuk nehéz körülmények között élő családoknak, gyerekeknek.
Játékot adományozni legalább annyira hasznos, mint ruhát vagy élelmiszert. A játékkal egyben örömöt is adunk, sőt ennél még sokkal többet. A játék során fejlődnek a különféle mozgásos funkciók, az intelligencia, az önkifejezés, a szociális és társas viselkedés, oldja a feszültséget, segít feldolgozni az életeseményeket, konfliktusokat. A játék tehát egy olyan érték, amely elengedhetetlen az egészséges testi és lelki fejlődéshez! Például a Sylvanian Families szerepjáték apró nyulacskáival, erdei állataival a gyerekek kiválóan eljátszhatnak mindenféle élethelyzetet, kijátszva magukból a hétköznapok feszültségét. A Djeco igényes és a környéken csak itt, rendkívül széles választékban kapható kreatív és fejlesztőjátékai az otthonok és a gyerekszobák díszei lehetnek. A NASA által kifejlesztett, memóriahabbal készült ölelgethető, stresszűző plüss figurákat, a Squeezamals-okat megnyugtató nézni, ahogy összenyomás után lassan emelkednek vissza eredeti formájukra. A Játékszigetben rengeteg izgalmas és ötletes társasjáték is található, amelyek összehozzák a családtagokat, baráti társaságokat, megszínesítik a gyerekzsúrokat, csakúgy, mint az építőjátékok.

A magasföldszinten található Játéksziget üzletben az Ország Játéka szakmai és közönségdíját kiérdemlő játékok is elérhetők, például a Geomag 243 darabos gravitációs golyópálya vagy a szakmai zsűri díját elhozó Sylvanian Families Kezdő ház és az építőjáték kategóriában közönségdíjas Engino Discovering Stem: Newton törvényei építőjáték.