Tippek az igazán produktív hétköznapokhoz

Itt az ősz, kezdetét vette az iskola és óvoda időszaka, ami a kellemes nyári szünet után egyfajta szigorú ütemtervet ad mindennapjainknak. Ilyenkor igazán fontos, hogy a lehető leghatékonyabban teljenek hétköznapjaink, hiszen már-már eufórikus érzés egy hosszú nap után úgy hazatérni, hogy a teendőink nagy részét kipipáltuk. Íme tippjeink, hogyan tud segíteni a Hegyvidék Bevásárlóközpont egy igazán eredményes nap elérésében!

Indítsd a napot egészségesen!

Mindenhonnan azt halljuk, hogy a reggeli az egyik legfontosabb étkezésünk, viszont nem mindegy, mit fogyasztunk el a nap első fogásaként.

Az egészséges reggeli energiát ad, segíti a koncentrációt és produktívabbá tesz. Kezdd a napot a The Acai Spot tápláló acai bowl-jaival, vagy szaladj be a Culinaris-ba, ahol mennyei, teljes értékű Grab’n’Go termékekkel várnak. Ha pedig van egy kis időd, a Maison Buda új fogásai között biztosan találsz kedvencet.

 

Rend a lelke mindennek

Sokszor nehezünkre esik a rohanós hétköznapokon rendet tartani munkahelyünkön, otthon, sőt a gépkocsinkban is. Ismerős, mikor hetek óta halogatod autód kitakarítását? Itt a tökéletes idő, hogy beadd mosásra kedvenc járműved a Star Wash Premium Car Spa-ba, így amíg te ügyeket intézel, ez a feladat is kipipálódik. Ugye, hogy mennyivel jobb érzés így hazatérni? Sőt, itt az idő beadni a télikabátokat is a tisztítóba, vár a Top Clean.

Külső-belső megújulás, szintentartás

Az iskolaév elkezdődésével a szülők egy kicsit mindig háttérbe szorulnak, hiszen a sok teendő mellett oly kevés idő jut magunkra. Ekkor sem szabad megfeledkeznünk egészséges, teljes mivoltunkról, hiszen egy kiegyensúlyozott szülő kulcsa a boldog gyermek életének. A Skeyndor Szépségszalonban számos kezeléssel várnak, illetve fodrász, kéz-és lábápoló kollégákhoz is bejelentkezhetsz.

Ha pedig az új évszak eljöttével belső támogatársa lenne szükségünk, a Formakontroll személyre szabott infúziós vitaminkoktéljai magas dózisban tartalmaznak vitaminokat és tápanyagokat, így egyszerűen és hatékonyan adhatod meg a szervezetednek azt, amire igazán szüksége van a mindennapi teljes működéséhez.

A TO DO lista, melynek minden pontja mellett pipa áll

Hetek óta halogatod annak a fránya számlának a befizetését? A bank is bombáz új ajánlatokkal, lehet hogy eljött az idő végre egy megtakarítási fiók nyitására? A szomszédokat is ideje lenne visszahívni egy vacsorára?

Szedd össze ezeket a feladatokat egy TO DO listára, és szánj rá egy délutánt vagy koraestét, hogy minél többet kipipálj róla. A jó hírünk, hogy a Hegyvidék Bevásárlóközpontban egy körben rengeteg dolgot el tudsz intézni. Nálunk Posta, OTP Bank, Evital Gyógyszertár is vár, így a kötelező körök után még az esti spontán vacsorához is beszerezhetsz minden alapanyagot a CBA Primában, na meg a menühöz illő bort is a Bortársaságból.