Nyaralás előtt minden egy helyen, a Hegyvidékben!

Legyen szó gyors ügyintézésről, utolsó pillanatos bevásárlásról, nálunk minden egy helyen, tolongás nélkül elintézhető, így idegeskedéstől mentesen kezdhetjük meg a kikapcsolódást ígérő hétvégét.

Gourmet fogások a nyaraláson is!

Ha valamilyen izgalmasabb, gourmet menüvel örvendeztetnénk meg a családot, barátokat a hétvégén, a Culinarisban a világ ízeivel várnak, legyen szó a grillezés alapanyagairól, vagy egy mennyei, egyszerűen elkészíthető autentikus olasz pasta hozzávalóiról. A minőségi húsokért térj be a Hússzabóságba, a CBA-ban és a Primagora-ban pedig minden kötelező kelléket megtalálsz a nyaraló hűtőjébe!

Különleges italok az önfeledt estékért

Ki ne élvezne egy balatoni naplemente közepette egy pohár hideg fröccsöt? Vagy egy minőségi vöröset a vacsora mellé? A Bortársaságban mindenki megtalálja a számára tökéletes opciót, így már péntek este koccinhattok a víz mellett, és kezdődhet a nagybetűs kikapcsolódás!

Ha pedig egy időtlen Negroni-hoz, egy karakteres Moscow Mule-hoz, vagy egy frissítő Aperol Spritz-hez lenne kedvünk, a Culinaris Wine & Spirit kollégái segítenek a hozzávalók összeállításásban. 

 

Gyors ügyintézés hatékonyan, a hétvége előtt!

Tudjuk, hogy nem olyan könnyű hatékonyan letudni az ügyintézést, ha a gyerekeket is vinnünk kell magunkkal. Szerdánként és csütörtökönként 15 és 19 óra között kézműves programokkal, illetve pecsétgyűjtéssel várjuk a kicsiket és nagyokat, ahol garantált nyeremények közül is válaszhatnak – így a postán, vagy OTP Bank-ban pillanatok alatt végezhetünk, és még a -1 szinten lévő DM-ben is beszerezhetjük a naptejet, illetve az Odu. Store is számos nyaralásra hasznos termékkel (mint például kismedence, homokozószett, vagy gyerek napszemüveg) vár. Ezek után már csak arra kell koncentrálnunk, hogy élvezzük a közelgő hétvégét!