Kreatív nyár a Hegyvidéken!

Tengerparti hangulattal, játékokkal várunk minden kicsit és nagyot a földszinten! Vegyetek részt különböző gyerekfoglalkozásainkon, gyűjtsétek a pecséteket, és szerezzétek meg a garantált ajándékokat! 

Július 1. és augusztus 21. között látogassatok el a földszinten berendezett nyaraló hangulatot idéző élő kirakatunkba! Gyertek és üljetek be a napágyakba, fotózkodjatok, tekintsétek meg üzleteink által elhelyezett termékeket, érezzétek magatokat otthon a nyárban, ha pedig megtetszett valami meg tudjátok vásárolni üzleteinkben!

Nyereményekkel is készülünk, hiszen minden szerdán és csütörtökön gyermekfoglalkozásokkal várunk a KidSpirit csapatával 15-19 óráig. Amíg Ti, anyukák és apukák elintézitek a dolgotokat, addig a gyerkőcök önfeledten játszhatnak a gyereksarokban, ahol megannyi tengerparti kincs mellett a Szuperhősök Szövetsége, Csupa Csoda Csupor, az átkeretező szemüvegek, varázsamulettek, hálakavicsok, kagylók és világítótornyok is várják őket.

A KidSpirit csapata hisz abban, hogy mindenkinek van szuperképessége, így annak érdekében, hogy a gyerekek felfedezzék, hogyan tudják leginkább használni a bennük rejlő szupererőt, élményalapú és játékközpontú személyiségfejlesztéssel foglalkoznak. Ne habozzatok, gyertek el és fedezzétek fel a Hegyvidék kínálata mellett különleges képességeiteket is! A foglalkozásokon való részvétel térítésmentes, az alsó korhatár pedig 3 év.

Gyűjtsétek a pecséteket, mert aki 3-szor vesz részt foglalkozásainkon a nyár folyamán, az azonnali ajándékokban részesül.

Garantált ajándékaink mindegyike jár 3 pecsét esetén:

  • Egy színező, Odu.
  • Egy választott termék a Játékszigetből (Glitza csillámtetkó kezdő szett, Bing és barátai meglepetés figura, Boingo katapulttal, Infinity Nado Plastic Super whisker, vízibomba csomag), Játéksziget
  • Egy ajándék frissítő limonádé vagy juice éttermi fogyasztás esetén, Maison Buda vagy Felicita, vagy The Acai Spot
  • Egy Belfine csokoládé nyalóka, Swiss Selection
  • Egy Dermedic gyermek termék minta, Evital Gyógyszertár