Megérkezett a grillszezon a Hegyvidékbe is!

Nálunk, a Hegyvidék Bevásárlóközpontban egy helyen találhattok meg minden szükséges kelléket egy csodás kerti összejövetelhez vagy egy szimpla családi szabadtéri ebédhez.

A tökéletes hamburgerhús első kézből!

Nézzetek be a HúsSzabóságba, itt mindenki talál kedvére valót, akár szárnyas húsokra, akár vörös húsokra, akár a laza bulik gyakori főszereplőjére, a hamburgerhúsra esett a választás a menü összeállításakor. Kifogástalan minőségű grilleznivalókkal várnak, illetve ha tanácsra lenne szükségetek a húsok előkészítését, felhasználását, vagy akár elkészítését illetően, bátran fordulhattok a hatalmas szakértelemmel rendelkező kollégáikhoz.

Önfeledt koccintások a cseresznyefa árnyékában…

A Bortársaságban rengeteg bor közül válogathattok, legyen szó a húsok mellé tökéletesen illő testesebb vörösről, vagy egy könnyedebb, nyári délutánokra csodásan illő gyümölcsös fehérről.

Ha koktélozásról lenne szó, a Culinaris Wine & Spiritben pedig a kertipartyk elengedhetetlen elemeihez, a méltán híres, frissítő gin tonichoz vagy negroni-hoz is megtalálhattok mindent, amire szükség lehet.

Grillezz a világ ízeivel!

A Culinaris hatalmas választékkal vár: mártogatósok, grillfűszerek, különféle húsok, halfélék és vega illetve vegán grilleznivalók, minden, ami szem-szájnak ingere a rendelkezésedre áll a tökéletes menü érdekében. Itt remek rágcsálnivalókat is találhattok a világ minden szegletéből, a nyár beköszöntével pedig egy külön BBQ szekcióval várják a vásárlókat, július 10-ig kedvezményes árakkal.

A spontán összejövetelekhez… 

Mindenki járt már úgy, hogy az utolsó pillanatban dőlt el, ezúttal az ő kertjében gyűlik össze a baráti társaság. Ekkor mindannyiunk arra vágyik, hogy egy helyen, a lehető leggyorsabban szerezhesse be a legjobb minőségű, de mégis változatos alapanyagokat, inni- és ennivalókat. A CBA Prímában minden ismerős és kézenfekvő terméket megtalálsz, a szomszédban lévő Primagora pedig frissebbnél frissebb zöldségekkel és gyümölcsökkel várja a vásárlókat.

Kertiparti, nem csak a szülőknek!

A gyerkőcök jókedvére is gondoltunk. Az Odu Store-ban található felfújható medencék, kinti játékok remek elfoglaltságot biztosítanak a csöppségeknek, amíg a szülők a grill mellett töltik idejüket. Ha már ott jártok, mindenképpen csodáljátok meg a legdivatosabb gyerek napszemüvegeket is, hiszen ez is elengedhetetlen kelléke egy napsütéses nyári bulinak.