Magabiztosan a fürdőruhaszezonban

Egészség és sportos külső a Sportkontroll segítségével

A nyár közeledtével előkerül a beach body kifejezés, és a formásabb alakra vágyók ezrei kezdenek el mozogni illetve fogyókúrázni, hogy egy kicsit magabiztosabban indulhassanak neki a fürdőruhaszezonnak. Sokszor azonban mindez az egészség rovására megy. Ezért most bemutatjuk a Sportkontroll szolgáltatásait, amikkel nem kell kompromisszumot kötni: egészség és fitt külső kéz a kézben is járhat!

 

A Sportkontroll lényegében tudományos alapon közelíti meg, hogyan érhetjük el ezt a kettős célt. Akár a testsúly-kontroll, akár az anyagcsere-működés optimalizálása a kérdés, a  Sportkontrollnak köszönhetően lehetőségünk nyílik vizsgálatok és szakértői tanácsadás alapján elindulni helyes irányba.  A szolgáltatások között megtalálható étrendbeállítás, anyagcsere-beállítás, különböző diagnosztikai vizsgálatok és az infúzióbár.

 

ÉTRENDBEÁLLÍTÁS

A Sportkontroll dietetikusai testre szabják a diétát. Testösszetétel-analízist végeznek, megnézik a napi étkezési szokásainkat, életritmusunkat, terhelésünket és speciális igényeinket (intolerancia, táplálékallergia) és kiértékelik azt, majd segítenek kijavítani a diétánk közben elkövetett hibákat. Biztos fogódzókat nyújtanak ahhoz, hogy milyen elvek szerint rakjuk össze a napi étkezést. A még jobb eredmény érdekében 7 napos étrendet is kérhetünk a dietetikusunktól, aki egyéni konzultáció után készíti el a tervet.

 

ANYAGCSERE-BEÁLLÍTÁS

Kideríthetjük, hogy gátolja-e tényleges egészségügyi probléma a fogyásunkat. Amennyiben megállapításra kerül, hogy valóban anyagcsere- vagy hormonális zavar állhat a háttérben, a Sportkontroll ezt is kontrollálja. Lehetőségünk van konzultációt kérni és hozzáértő szemekkel megvizsgáltatni laboreredményeinket az Iránytű nevű szolgáltatásukon keresztül. Szükség esetén gyógyszeres terápiát kezdenek, receptírással egybekötve, de a Sportkontroll törekszik arra, hogy kevesebb gyógyszerrel dolgozzanak, és inkább a természetes módszerekkel érjék el a kívánt hatást.

 

INFÚZIÓ BÁR

Az elsőre különösnek tűnő kifejezés egy teljesen biztonságos és mind divatosabb eljárást takar. Különböző vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat, vagy akár aminosavakat juttatnak a testünkbe - intravénásan. A különféle koktélok között több illeszkedik a testsúlykontrollhoz: a vitalizáló és sejtregenerációt gyorsító hatás révén jobban bírjuk az edzésterhelést, kipihentebbnek érezhetjük magukat, ezáltal az álomalak elérése is könnyebbé válhat.

 

A Sportkontrollal és különböző szolgáltatásaival tehát biztonságosan és tudományos alapokra építve tehetünk egészségünkért, és hozhatjuk magunkat formába nyárra. Mindez pedig csupán karnyújtásnyira vár minket a Hegyvidék Bevásárlóközpont első emeletén!