Ünnepi hangulattal várjuk a Hegyvidék Bevásárlóközpontban!

Idén decemberben gondoskodunk róla, hogy a karácsonyi készülődés az egész család számára emlékezetes pillanatokat tartogasson. Az adventi hétvégéken profi fényképész áll vendégeink rendelkezésére, hogy meghitt hangulatú, karácsonyi fotózáson vehessenek részt. Látogasson el hozzánk az alábbi időpontok egyikében, és mi megörökítjük a család legszebb ünnepi pillanatait:

• december 7. – 11:00 és 15:00 óra között
• december 8. – 10:00-16:00 óra között
• december 14. – 10:00 és 16:00 óra között
• december 15. – 10:00 és 16:00 óra között
• december 21. – 10:00 és 16:00 óra között
• december 22. – 10:00 és 16:00 óra között

A fotózás ingyenes és regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://hegyvidekkozpont.hu/regisztracio

Természetesen a legkisebbekről sem feledkeztünk meg, december 7-én ugyanis a Mikulás látogat el hozzánk! Minden gyermek álma, hogy találkozhasson a Télapóval, ami Hegyvidék Bevásárlóközpontban most valósággá válhat! A Mikulás ünnepség 15:00 és 17:00 között kerül megrendezésre.

Látogassanak el a Hegyvidék Bevásárlóközpontba decemberben is, hogy a karácsonyi készülődés idén igazán különleges legyen!

Tisztelt Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 71/2020 (III.27.) számú kormányrendelet értelmében a 65. életévüket betöltött vásárlók az élelmiszerüzleteket, drogériákat és gyógyszertárakat 9:00 és 12:00 között látogathatják. Ebben az időszakban csak az érintett korosztály tagjai tartózkodhatnak a felsorolt üzletekben.

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy 2020. március 28. és április 11. között bevásárlóközpontunkban kizárólag a kormányrendelet hatálya alá eső üzletek tartanak nyitva, amelyek – esetenként a megszokottól eltérő – nyitva tartásáról az üzletek elérhetőségein tájékozódhatnak.

Saját és embertársaink egészségének megóvása közös érdekünk, ezért kérjük minden látogatásuk során tartsák be a kormányrendeletben foglaltakat. Ennek értelmében kérjük, hogy tartsanak legalább másfél méter távolságot az üzletben tartózkodóktól és minimalizálják a velük történő érintkezést. Amennyiben vendéglátó üzletet látogatnak, úgy ott csak az ételek kiadásának és szállításának idejéig tartózkodjanak.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kormányrendeletben foglaltak be nem tartása szabálysértésnek minősül, amely ötezertől ötszázezer forintig terjedő pénzbüntetéssel szankcionálható. Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

 

Tisztelettel:

 a Hegyvidék Bevásárlóközpont üzemeltetése