Húsvéti Bonbon Matiné

Április 13-án 11 órától szeretettel várjuk Önt és családját egy interaktív fúvós parádéra!

A rézfúvós hangszerek megtalálhatók a fúvószenekarokban, jazz- és szimfonikus zenekarokban, valamint előfordulnak számos nemzet népzenéjében, és nélkülözhetetlen közreműködői világzenei együtteseknek. Ezúttal egyszerre találkozhatnak a trombitával, a vadászkürttel, a harsonával és a tubával. Különleges megjelenésük nagy élményt kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Jó szórakozást kívánunk! A műsorvezető Lukácsházi Győző, a zenéről pedig a Cantores Ecclessiae Rézfúvós Együttes gondoskodik. A belépés díjtalan!

Tisztelt Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 71/2020 (III.27.) számú kormányrendelet értelmében a 65. életévüket betöltött vásárlók az élelmiszerüzleteket, drogériákat és gyógyszertárakat 9:00 és 12:00 között látogathatják. Ebben az időszakban csak az érintett korosztály tagjai tartózkodhatnak a felsorolt üzletekben.

Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy 2020. március 28. és április 11. között bevásárlóközpontunkban kizárólag a kormányrendelet hatálya alá eső üzletek tartanak nyitva, amelyek – esetenként a megszokottól eltérő – nyitva tartásáról az üzletek elérhetőségein tájékozódhatnak.

Saját és embertársaink egészségének megóvása közös érdekünk, ezért kérjük minden látogatásuk során tartsák be a kormányrendeletben foglaltakat. Ennek értelmében kérjük, hogy tartsanak legalább másfél méter távolságot az üzletben tartózkodóktól és minimalizálják a velük történő érintkezést. Amennyiben vendéglátó üzletet látogatnak, úgy ott csak az ételek kiadásának és szállításának idejéig tartózkodjanak.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kormányrendeletben foglaltak be nem tartása szabálysértésnek minősül, amely ötezertől ötszázezer forintig terjedő pénzbüntetéssel szankcionálható. Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

 

Tisztelettel:

 a Hegyvidék Bevásárlóközpont üzemeltetése