Nő kék blézerben

blue

A klasszikus ruhadarabokban az a csodálatos, hogy nem lehet őket megunni, változzon bárhogy is a divat szeszélye, a klasszikus mindig nélkülözhetetlen marad, alkalmazkodik a változásokhoz, de lényegét megtartva állja a helyét. Aki igazán tud öltözködni, az ezeket a megkerülhetetlen darabokat a napi  divattal kombinálva viseli, Ő az általam nagyon kedvelt, informált nő. A nő, aki érzi az egyensúlyt a szeszélyesen változó és az értékálló klasszikus között, aki tudja, a ruhatár és ez által a személyiség lényege éppen a két világ egyeztetése, ez által a személyes hang megtalálása.

A kék blézer a hagyományos városi stílus kedvelt darabja, Marlene Dietrich, Greta Garbo és Grace Kelly is szívesen viselte, de Ralph Lauren kollekciója is elképzelhetetlen nélküle. A nagy tervezők mindig ragaszkodtak hozzá, mert mondanivalója örök és megkérdőjelezhetetlen.

A klasszikus mindig nélkülözhetetlen marad, alkalmazkodik a változásokhoz, de lényegét megtartva állja a helyét.

Európa és a tengeren túl jól öltözött, a városi stílust a casual kifinomult vonalával, ízléssel keverő női gyakran viselik napközben  térdig érő szoknyával vagy capri nadrággal, farmerrel, este pedig szövet kiegészítőkkel vagy éppen egy törékeny üzenetű kis csipke  ruha felett. A kék blézer legyen csípő alatt végződő tradicionális vagy csípő feletti „modern”, mindig stílusos és hibátlan lesz! Kék gombbal városi, fém gombbal – és címerrel – klasszikus, fehér gombbal nyárias, bőr gombbal pedig tradicionális. A szegélyes változatok a rugby pályák sportosságát, a hagyományosok a klubok formális eleganciáját üzenik.

Stiletto cipővel nőies és lehengerlő, leheletnyi pántos szandállal érzéki, lapos balerinával városi, vászoncipővel pedig casual aurát ad a viselőjének.

A kék blézer megkerülhetetlen darab a mai nők  stílus-mixre alapuló ruhatárában is, az egyetemista,  a  munkakezdő fiatal, karriert építő értelmiségi, önálló üzletet vezető manager vagy egy multi vállalat felelős dolgozója ugyanolyan eredeti és időtlen lesz a kék blézeres kombinációban, mert ez a ruhadarab  mindig stílust, magabiztosságot és klasszikus értékeket sugároz. A divat változhat, a trend ide-oda fordulhat, de a kék blézer örök. Akár klasszikusan kombinálják, akár könnyeden vagy humorral mindig tradíciót és stílust üzen, pont azt, amit a nélkülözhetetlen klasszikusoktól elvárunk.

Értéket kompromisszum nélkül!

Ajánljuk még

Stílusakadémia

Blue Jeans (2. rész)

Az, hogy valaki farmert visel, ma már nem kérdés, a világlátását, stílusosságát ma az jellemzi, hogy melyik típust, melyik szabást, színt, kivitelt és árszintet preferálja.

Stílusakadémia

Blue Jeans (1. rész)

A huszadik század egyik legbefolyásosabb tervezője, Yves Saint Laurent mondta egyszer, hogy elégedett azzal, amit a divatban létrehozott, de azt nagyon sajnálja, hogy a farmert nem ő találta ki.

Stílusakadémia

Nő kék blézerben

A klasszikus ruhadarabokban az a csodálatos, hogy nem lehet őket megunni, változzon bárhogy is a divat szeszélye, a klasszikus mindig nélkülözhetetlen marad, alkalmazkodik a változásokhoz, de lényegét megtartva állja a helyét.

Stílusakadémia

A stílusos nő

Milyen is a stílusos nő? Nem csupán a megfelelő ruházatot, a jól eltalált sminket, a tökéletes frizurát jelenti, hanem a ruha és viselője egységét.

 • POSTA
  Hétfő-péntek 08:00-20:00
  Szombat 10.00-14.00
  Vasárnap zárva

 • SZUPERMARKET
  Hétfő-szombat
  07:00-20:00
  Vasárnap
  08.00-16.00

 • Tisztelt Látogatóink!

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 71/2020 (III.27.) számú kormányrendelet értelmében a 65. életévüket betöltött vásárlók az élelmiszerüzleteket, drogériákat és gyógyszertárakat 9:00 és 12:00 között látogathatják. Ebben az időszakban csak az érintett korosztály tagjai tartózkodhatnak a felsorolt üzletekben.

  Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy 2020. március 28. és április 11. között bevásárlóközpontunkban kizárólag a kormányrendelet hatálya alá eső üzletek tartanak nyitva, amelyek – esetenként a megszokottól eltérő – nyitva tartásáról az üzletek elérhetőségein tájékozódhatnak.

  Saját és embertársaink egészségének megóvása közös érdekünk, ezért kérjük minden látogatásuk során tartsák be a kormányrendeletben foglaltakat. Ennek értelmében kérjük, hogy tartsanak legalább másfél méter távolságot az üzletben tartózkodóktól és minimalizálják a velük történő érintkezést. Amennyiben vendéglátó üzletet látogatnak, úgy ott csak az ételek kiadásának és szállításának idejéig tartózkodjanak.

  Felhívjuk figyelmüket, hogy a kormányrendeletben foglaltak be nem tartása szabálysértésnek minősül, amely ötezertől ötszázezer forintig terjedő pénzbüntetéssel szankcionálható. Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

   

  Tisztelettel:

   a Hegyvidék Bevásárlóközpont üzemeltetése