Világszenzáció! Ismerje meg Ruby-t, a rózsaszín csokoládét. Keresse a Swiss Selection-ben.

Világszenzáció! Megérkezett a 4. csokoládéfajta: Ruby, a rózsaszín csokoládé.

Természetesen rózsaszín, színezék és ízesítő hozzáadása nélkül készül. A fehér csokoládé 80 évvel ezelőtti felfedezése óta nem volt ekkora szenzáció: az ét-, a tej- és a fehércsokoládé után most itt van Ruby, a rózsaszín. Intenzív gyümölcsös, pikáns íz. Kapható a Swiss Selection Csokoládé boltban.

Aktualitások

Itt a tavasz! Legyen fitt és egészséges! Célja elérésében segítenek a szuperfoodok,melyeket már a Delizia Gourmet & More üzletében is megtalál.

Itt a tavasz! Legyen fitt és egészséges! Ebben segítenek a szuperfoodok, melyek bizonyítottan kedvezően befolyásolják szervezetünk működését. Nagy mennyiségben tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat, élelmi rostot, antioxidánsokat és/vagy fitonutrienseket.

Infúzióbár a Formakontroll Klinikán!

A Magyarországon egyedülálló Infúzió Bár szolgáltatás elérhető a Formakontroll Klinikán!

Kerüljön romantikus hangulatba a Lírával!

Ez a hónap a romantikáról szól! Márciusban akár 80% kedvezménnyel vásárolhat romantikus irodalmat a Hegyvidék Bevásárlóközpont Líra könyvesboltjában.

Új RIANI kollekció a Vathy’s Corner üzletében!

Új RIANI kollekció a Vathy’s Corner üzletében!

Nőnapi ajándékötletekkel várja a Delizia Gourmet & More!

Nőnapi ajándékötletek a Delizia Gourmet & More-tól: exkluzív teák és hozzávaló egyedi bögrék, olasz és angol édességek, rozé pezsgők nagy választékban.