Tavaszi megújulás a Játékszigetben!

Tavaszi megújulás a Játékszigetben!
A farsangi bulik és a tél játékos elűzése után mindenki nagyon várja már a tavaszt!

A magasföldszinten található Játéksziget üzletben rengeteg új, tavaszi játék kapható fiúknak és lányoknak egyaránt, a Lego készletkisöprő akcióban pedig 10-40% kedvezménnyel lehet Legot vásárolni a készlet erejéig.

A Djeco igényes, és a környéken csak itt, rendkívül széles választékban kapható kreatív és fejlesztőjátékai az otthonok és a gyerekszobák új tavaszi díszei lehetnek. A NASA által kifejlesztett memóriahabbal készült ölelgethető, stresszűző Squeezamals plüss figurák új állatkákkal bővültek. Megnyugtató őket nézni, ahogy lassan emelkednek vissza eredeti formájukra összenyomás után, akár ölelgethető, vagy alvó állatként is használhatók.
A szenzációs LOL babák is új barátokkal gyarapodtak, a legújabb LOL kapszula titkos rekeszei csak a helyes kód megadása után nyílnak ki. A rejtett kódok a nagyító segítségével válnak láthatóvá és így kerül elő a 15 meglepetés, sőt, a Pikmi Pops nyalóka formájú játékok is új plüssökkel rukkoltak elő, még több méretben, többféle illatú cuki meglepetéseket is rejtenek.

Köszönjük a rengeteg játékot, amit a „Segíts Te is játékkal!” adománygyűjtő kampányunk hatására eddig behoztak üzletünkbe, ne felejtsék, továbbra is várjuk az adománygyűjtő dobozunkba a megunt, de még jó állapotú használt játékokat, hogy eljuttathassuk nehéz körülmények között élő családoknak, gyerekeknek. Az adományokért levásárolható kupont és elismerő oklevelet adunk. Lilu továbbra is nagykövetként járja az országot és viszi el az összegyűjtött játékokat a rászorulóknak!

Aktualitások

Mesés koncert gyereknapra!

Gyereknap alkalmából Kárász Eszter és az Eszter-lánc Mesezenekar mesél Önnek és családjának május 25-én 15:00-kor a Hegyvidék Bevásárlóközpont aulájában!

A Szamosnál beköszöntött a fagylaltszezon!

A Szamosnál is beköszöntött a fagylalt szezon!

Tom Ford 2019-es kollekciója elérhető a Tóbiás Optika üzletében, más világmárkák mellett! 

Tom Ford amerikai divattervező az egyedi formákról és kivitelezésekről híres.

Megérkezett a CANALI 2019 tavasz-nyári kollekciója a Vathy’s Corner üzletébe!

A merev sziluettek és vastag, nehéz szövetek napjainak leáldoztak!

Frissítse fel gardróbját az idei tavasz nélkülözhetetlen kiegészítőivel!

A 2019-es tavaszi divatban fontos szerephez jutnak a kellemes pasztellszínek, valamint a könnyed anyagok és formák.