Tahiti szépsége üvegbe zárva: TeMana NONI+Collagen beauty drink, a Morinda legújabb táplálék-kiegészítője.

Miss Tahiti is a Morinda szépségitalának köszönheti ragyogó bőrét. Tegyen Ön is szépsége megőrzéséért egyszerűen: napi 50 ml TeMana NONI+Collagen, a Morinda legújabb folyékony, luxus táplálék-kiegészítőjének elfogyasztásával.

A tahiti szépségideál természetes – a francia polinéziai táplálkozás híresen szépen tartja a szigetek lakóit, melynek legjobb példája a szépségkirálynő, Vaimalama Chavez. „Az vagy, amit megeszel” – ez is azt sugallja, hogy vonzó külsőnkért sokat tehetünk a bőr teltségét, feszességét javító, magas hatóanyag tartalmú, tengeri kollagén és noni alapú italunk napi elfogyasztásával. Részletekért tekintse meg videónkat: https://www.youtube.com/watch?v=oZTgzYVCFvA

Ne maradjon le a luxus szépségitalról, mely korlátozott ideig, október 24-31. között vásárolható a Morindánál!

Aktualitások

Kibővített étlappal várja Önt a Delizia Gourmet and More bárja!

A Delizia Gourmet and More bárja várja Önöket sok szeretettel és kibővített étlappal.

Engedjen a Mövenpick jégkrémek csábításának a Swiss Selectionben!

Mövenpick. A svájci jégkrém művészete. Bourbon vanília a madagaszkári trópusi esőerdők mélyéről vagy kakaóbab a dél-amerikai maracaibo régióból?

BORSALINO kalapok és sapkák a Vathy’s Cornerben!

Készüljön fel a nyárra! Hétvégi kirándulás a tengerparton, vagy egy hosszú séta a parkban?

Ünnepi nyitva tartás

Tisztelt Vásárlók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy bevásárlóközpontunk üzletei június 9.-én és június 10-én az ünnepre való tekintettel (a Brandt Virág kivételével) ZÁRVA tartanak. Megértésüket köszönjük.