Tahiti szépsége üvegbe zárva: TeMana NONI+Collagen beauty drink, a Morinda legújabb táplálék-kiegészítője.

Miss Tahiti is a Morinda szépségitalának köszönheti ragyogó bőrét. Tegyen Ön is szépsége megőrzéséért egyszerűen: napi 50 ml TeMana NONI+Collagen, a Morinda legújabb folyékony, luxus táplálék-kiegészítőjének elfogyasztásával.

A tahiti szépségideál természetes – a francia polinéziai táplálkozás híresen szépen tartja a szigetek lakóit, melynek legjobb példája a szépségkirálynő, Vaimalama Chavez. „Az vagy, amit megeszel” – ez is azt sugallja, hogy vonzó külsőnkért sokat tehetünk a bőr teltségét, feszességét javító, magas hatóanyag tartalmú, tengeri kollagén és noni alapú italunk napi elfogyasztásával. Részletekért tekintse meg videónkat: https://www.youtube.com/watch?v=oZTgzYVCFvA

Ne maradjon le a luxus szépségitalról, mely korlátozott ideig, október 24-31. között vásárolható a Morindánál!

Aktualitások

Itt a tavasz! Legyen fitt és egészséges! Célja elérésében segítenek a szuperfoodok,melyeket már a Delizia Gourmet & More üzletében is megtalál.

Itt a tavasz! Legyen fitt és egészséges! Ebben segítenek a szuperfoodok, melyek bizonyítottan kedvezően befolyásolják szervezetünk működését. Nagy mennyiségben tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat, élelmi rostot, antioxidánsokat és/vagy fitonutrienseket.

Infúzióbár a Formakontroll Klinikán!

A Magyarországon egyedülálló Infúzió Bár szolgáltatás elérhető a Formakontroll Klinikán!

Kerüljön romantikus hangulatba a Lírával!

Ez a hónap a romantikáról szól! Márciusban akár 80% kedvezménnyel vásárolhat romantikus irodalmat a Hegyvidék Bevásárlóközpont Líra könyvesboltjában.

Új RIANI kollekció a Vathy’s Corner üzletében!

Új RIANI kollekció a Vathy’s Corner üzletében!

Nőnapi ajándékötletekkel várja a Delizia Gourmet & More!

Nőnapi ajándékötletek a Delizia Gourmet & More-tól: exkluzív teák és hozzávaló egyedi bögrék, olasz és angol édességek, rozé pezsgők nagy választékban.