Szeretettel várjuk Bonbon Matiné gyerekkoncertünkre április 13-án 11 órakor!

Április 13-án 11 órától szeretettel várjuk Önt és családját egy interaktív fúvós parádéra!

A rézfúvós hangszerek jelenléte alapvetés minden fúvószenekar számára. Megtalálhatóak a jazz- és szimfonikus zenekarokban, valamint előfordulnak számos nemzet népzenéjében, és nélkülözhetetlen közreműködői világzenei együtteseknek.

Most egyszerre találkozhatnak a trombitával, a vadászkürttel, a harsonával és a tubával. Különleges megjelenésük nagy élményt kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A műsorvezető Lukácsházi Győző, a zenéről pedig a Cantores Ecclessiae Rézfúvós Együttes gondoskodik. A belépés díjtalan!

Jó szórakozást kívánunk!

Aktualitások

Ünnepi nyitva tartás

Tisztelt Vásárlónk! A bevásárlóközpont az ünnepi hétvégén az alábbiak szerint tart nyitva: 2019. április 19. Nagypéntek: ZÁRVA 2019. április 20. NYITVA: 10.00-19.00 2019. április 21. Húsvét: ZÁRVA 2019. április 22. Húsvét: ZÁRVA Brandt Virág üzletünk az ünnepnapokon is várja a vásárlókat 8.00 és 15.00 óra között! A ZuZu Étterem Nagypénteken, április 19-én 12.00 órától várja […]

Ingyenes családi fotózás anyák napja alkalmából!

Anyák napja alkalmából családi fotózással készülünk április 27-én. Profi fotós várja az édesanyákat és gyermekeiket reggel 9:00-tól 19:00-ig negyedóránkénti váltásban a Hegyvidék Bevásárlóközpont aulájában. A fotózás díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Felejthetetlen anyák napját kívánunk! A fotózásra itt tud regisztrálni: http://hegyvidekkozpont.hu/regisztracio/

Mesés koncert gyereknapra!

Gyereknap alkalmából Kárász Eszter és az Eszter-lánc Mesezenekar várja Önt és családját május 25-én 15:00-kor a Hegyvidék Bevásárlóközpont aulájában!

Már elérhető a Szamos új húsvéti kínálata!

A Szamos új húsvéti kínálata már elérhető!

2019-es tavaszi a.testoni kollekció a Vathy’s Cornerben!

2019-es tavaszi a.testoni kollekció a Vathy’s Cornerben!