Rólunk

Egy hely Budán, ahol odafigyelünk vásárlóinkra

A 12. kerület szívében található Hegyvidék Bevásárlóközpont egy olyan igényes és megbízható üzletház, amely maximálisan odafigyel a vásárlók igényeire. A 2012 őszén megnyílt központunk a budaiak legkedveltebb bevásárlóközpontjává vált az elmúlt években. Üzleteinkben minden megtalálható a ruháktól a gasztronómiai különlegességekig, a nagy márkáktól külföldi tervezők kisszériás kollekcióiig. Az üzletek szakképzett, udvarias eladói mindenben segítik, hogy maximálisan kiszolgálják az Ön igényeit.

01   02

 

Minden üzletében különleges

A Hegyvidék Bevásárlóközpont rengeteg izgalmas üzlettel várja a minőségre vágyókat. Aki a divat világában szeretne elmerülni, keresse földszinti divatüzleteinket és válogasson a kiváló minőségű kínálatból (divat bérlőinkért kattintson ide).

A gyermekekre is gondoltunk: az igényes gyermekruhákat forgalmazó Lovely You Baby- valamint Kids Fashionben a legkisebbeket is divatosan felöltöztethetjük.

03   07

 

Lenyűgöző gasztronómiai élmények

A gasztronómiára ugyanúgy gondolunk, mint a divatra. A -1. szintre érkezve vásárlóink egy „piacon” találhatják magukat, ahol a legjobb húsüzlet, halkereskedés, delikát üzlet, vagy épp borszaküzlet, svájci csokoládébolt várja őket.   Éttermeink kínálatában újragondolt klasszikus magyar fogásokkal kecsegtet a ZuZu. Olaszország ízeit pedig a Pizza Forte hozza el. Teljes gasztronómiai kínálatunkról itt olvashat bővebben.

03   04

 

Ügyintézés, ajándékvásárlás, szépségápolás egy helyen

Legyen szó szépségápolásról vagy ügyintézésről, ajándékvásárlásról, ezt is megteheti a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. Intézze el hétköznapi ügyeit egy helyen, prémium környezetben, kényelmesen.

Jöjjön el, és ismerje meg sokszínű üzleteinket!

04   08

 

A Hegyvidék Bevásárlóközpontban található a világ legnagyobb lentikuláris műalkotása

IMG_1118_honlapra

Várnai Gyula: Erdő a tisztáson

 

Várnai Gyula, a magyar kortárs művészet egyik legjelentősebb alkotója egyedülálló művet hozott létre a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. A művészet iránti elkötelezettség eredményeként korunk új típusú közösségi terében nyílik alkalom a művészet és a közönség találkozására. A 70 négyzetméter nagyságú lentikuláris print a valaha készült legnagyobb műalkotás, amelyet ezzel a technikával alkottak. A lentikuláris nyomat sajátos lencsés felületének köszönhetően olyan optikai hatást kelt, amelynek következtében a kétdimenziós képet nézője térbelinek érzékeli, melynek mélysége a kép fizikai síkja elé és mögé is kiterjed. A hely specifikus, azaz kifejezetten a helyszín adottságaihoz megálmodott és megvalósult installáció egy Gyermekláncfű-mező stilizált felnagyítása. Megtaláljuk a műben a mikro és a makro világ struktúráinak hasonlóságait, párhuzamosságait felfedezni és bemutatni kívánó szemléletet. A mű minden irányból újabb és újabb színeket és látványokat tár nézője elé. Az, hogy a művész a természeti környezet egy elemét választotta műve tárgyául, összecseng az épület öko-tudatos szemléletével, ugyanakkor mind formai, mind technológiai vonatkozásában illeszkedik a letisztult modernista architektúrához és designhoz.

Környezettudatosság

A Hegyvidék Bevásárlóközpont az ország első környezettudatos kereskedelmi és szolgáltató központja, ami megkapta a szigorú BREEAM nemzetközi védjegy “nagyon jó” minősítését. Az energiatakarékos megoldásoknak köszönhetően a központ költséghatékonyan, alacsony üzemeltetési költségekkel, fenntartható módon működik.