Nézzen be a magasföldszinten lévő új, Játékszigetbe!

Nézzen be a magasföldszinten lévő új, Játékszigetbe! Gyönyörű környezetben vásárolhatók meg a Sylvanian Families tündéri babaházai, a Djeco igényes, és a környéken csak itt, rendkívül széles választékban kapható kreatív és fejlesztőjátékai.

Megérkeztek a NASA által kifejlesztett memóriahabbal készült ölelgethető, stresszűző Squeezamals plüss figurák, melyeket megnyugtató nézni, ahogy lassan emelkednek vissza eredeti formájukra összenyomás után. Keresse a külföldön már hiánycikknek számító LOL Surprise babákat, és kiegészítőiket tartalmazó gömböket, melyek a meglepetés erejével és a kicsomagolás örömével ajándékozzák meg a gyerekeket.

A gyűjthető babák gömbjei sok apró cipőcskéit, névkártyát, táskát, vagy egyéb kiegészítőt tartalmaznak, egyes babák extra meglepetéssel is szolgálnak: színváltósak, vagy sírnak, vagy vizet spriccelnek. A fiúk legnagyobb örömére élethű, mozgó RoboAlive pókok és dínók teremthetnek izgalmakat.

A térlátást és finommotorikát fejlesztő, forradalmian új Engino építőjáték nemcsak a gyermekeket, de az apukákat és anyukákat is meggyőzi. Az építőelemekkel gyorsan és könnyen alkothatók meg egyszerűbb vagy akár komplexebb formák, építmények, járművek, egyes elemei számtalan módon egymáshoz illeszthetők, bizonyos modelleket motor hajt. A játék és alkotás élménye mellett a gyerekek fejleszthetik matematikai, tudományos, technológiai és mérnöki képességeiket is. Az építéshez online tartalmak, nyomtatott útmutató és mobiltelefonos alkalmazás is elérhető.

Ha az építés helyett inkább a rombolás a cél, akkor ajánljuk a Fast Crash autóit, melyek ha ütköznek egymással, vagy bármi más tárggyal, akkor 6 részre esnek szét. Természetesen újra összerakhatók, sőt több színben variálhatók is a karosszéria elemek.

A Játéksziget üzlet tulajdonosa a Formatex Kft, ahol a munkatársak körültekintően alakítják ki a választékot olyan termékekből, amelyek innovatívak és kiemelkedő játékélményt kínálnak a gyerekek számára. A cég folyamatosan követi a világpiaci játéktrendeket, és ennek megfelelően az örökzöld márkák mellé a külföldi játékvásárok sztártermékeit is behozza kínálatába.

Aktualitások

Ünnepi nyitva tartás

Tisztelt Vásárlónk! A bevásárlóközpont az ünnepi hétvégén az alábbiak szerint tart nyitva: 2019. április 19. Nagypéntek: ZÁRVA 2019. április 20. NYITVA: 10.00-19.00 2019. április 21. Húsvét: ZÁRVA 2019. április 22. Húsvét: ZÁRVA Brandt Virág üzletünk az ünnepnapokon is várja a vásárlókat 8.00 és 15.00 óra között! A ZuZu Étterem Nagypénteken, április 19-én 12.00 órától várja […]

Ingyenes családi fotózás anyák napja alkalmából!

Anyák napja alkalmából családi fotózással készülünk április 27-én. Profi fotós várja az édesanyákat és gyermekeiket reggel 9:00-tól 19:00-ig negyedóránkénti váltásban a Hegyvidék Bevásárlóközpont aulájában. A fotózás díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Felejthetetlen anyák napját kívánunk! A fotózásra itt tud regisztrálni: http://hegyvidekkozpont.hu/regisztracio/

Mesés koncert gyereknapra!

Gyereknap alkalmából Kárász Eszter és az Eszter-lánc Mesezenekar várja Önt és családját május 25-én 15:00-kor a Hegyvidék Bevásárlóközpont aulájában!

Már elérhető a Szamos új húsvéti kínálata!

A Szamos új húsvéti kínálata már elérhető!

2019-es tavaszi a.testoni kollekció a Vathy’s Cornerben!

2019-es tavaszi a.testoni kollekció a Vathy’s Cornerben!