Nézzen be a magasföldszinten lévő új, Játékszigetbe!

Nézzen be a magasföldszinten lévő új, Játékszigetbe! Gyönyörű környezetben vásárolhatók meg a Sylvanian Families tündéri babaházai, a Djeco igényes, és a környéken csak itt, rendkívül széles választékban kapható kreatív és fejlesztőjátékai.

Megérkeztek a NASA által kifejlesztett memóriahabbal készült ölelgethető, stresszűző Squeezamals plüss figurák, melyeket megnyugtató nézni, ahogy lassan emelkednek vissza eredeti formájukra összenyomás után. Keresse a külföldön már hiánycikknek számító LOL Surprise babákat, és kiegészítőiket tartalmazó gömböket, melyek a meglepetés erejével és a kicsomagolás örömével ajándékozzák meg a gyerekeket.

A gyűjthető babák gömbjei sok apró cipőcskéit, névkártyát, táskát, vagy egyéb kiegészítőt tartalmaznak, egyes babák extra meglepetéssel is szolgálnak: színváltósak, vagy sírnak, vagy vizet spriccelnek. A fiúk legnagyobb örömére élethű, mozgó RoboAlive pókok és dínók teremthetnek izgalmakat.

A térlátást és finommotorikát fejlesztő, forradalmian új Engino építőjáték nemcsak a gyermekeket, de az apukákat és anyukákat is meggyőzi. Az építőelemekkel gyorsan és könnyen alkothatók meg egyszerűbb vagy akár komplexebb formák, építmények, járművek, egyes elemei számtalan módon egymáshoz illeszthetők, bizonyos modelleket motor hajt. A játék és alkotás élménye mellett a gyerekek fejleszthetik matematikai, tudományos, technológiai és mérnöki képességeiket is. Az építéshez online tartalmak, nyomtatott útmutató és mobiltelefonos alkalmazás is elérhető.

Ha az építés helyett inkább a rombolás a cél, akkor ajánljuk a Fast Crash autóit, melyek ha ütköznek egymással, vagy bármi más tárggyal, akkor 6 részre esnek szét. Természetesen újra összerakhatók, sőt több színben variálhatók is a karosszéria elemek.

A Játéksziget üzlet tulajdonosa a Formatex Kft, ahol a munkatársak körültekintően alakítják ki a választékot olyan termékekből, amelyek innovatívak és kiemelkedő játékélményt kínálnak a gyerekek számára. A cég folyamatosan követi a világpiaci játéktrendeket, és ennek megfelelően az örökzöld márkák mellé a külföldi játékvásárok sztártermékeit is behozza kínálatába.

Aktualitások

Kedvenc nyári olasz fogásaink hozzávalóit vásárolja meg a Delizia Gourmet & More-ban.

Kedvenc nyári olasz fogások a könnyű tészta ételek és a krémes rizottók. Az elkészítésük gyors és nem is bonyolult, a siker pedig garantált!

Még tart a hőségriadó a Líra könyváruházban.

Válasszon könyvet nyaraláshoz akár 90% kedvezménnyel a Líra könyváruház kínálatából.

Neckermann Ultra Last Minute ajánlatok akár 99 €/fő gyerekárral!

Az Ultra Last Minute ajánlatért keresse a Neckermann utazási irodát a magasföldszinten.

Tudja meg a tökéletes megjelenés titkát!

A tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen testünk és lelkünk egészsége.

A nyár slágere a friss saláta! A Delizia Gourmet & More-ban mindig megtalálja a tökéletes hozzávalókat.

A nyár slágere a friss saláta! A Delizia Gourmet & More-ban mindig megtalálja a tökéletes hozzávalókat.