A Morinda kollagén tartalmú szépségitalát Tahiti szépség és egészség kultúrája ihlette, és már napi 50 ml is 10.000 mg kollagénnal segíti elő a bőrfeszesítést.

Miss Tahiti a TeMana NONI+Collagen beauty drink arca

A Morinda kollagén tartalmú szépségitalát Tahiti szépség és egészség kultúrája ihlette, és már napi 50 ml is 10.000 mg kollagénnal segíti elő a bőrfeszesítést.

Francia Polinézia szigetei a legtökéletesebb adottságokkal rendelkeznek a világon a legtisztább, természetes és organikus növények számára. A természeti környezet minden tulajdonsága ahhoz járul hozzá, hogy a világ legegészségesebb ökoszisztémája jöhessen létre. A környezet Tahitin az utolsó érintetlen tájak egyike a világon. A talaj, a víz és a levegő tiszta, szennyezetlen, kezeletlen. Az idők során Tahiti lakosai paradicsomi életet éltek, előnyükre fordítva a növények jótékony tulajdonságait. Ez a kultúra híresen egészségesen és szépen tartotta őket. A tahiti ideál: aktív, egészséges és természetesen szép. A Morinda termékek megtestesítik a tiszta környezet előnyeit és a tahiti emberek bölcsességét. A Tahiti Szépség és Egészség kultúrája ihlette a TeMana Noni+Collagen luxus szépségitalt, mely segíthet megemelni a lógó bőrt, feszesíteni a megereszkedett bőrt, növelni a bőr rugalmasságát, csökkenteni a ráncok láthatóságát, javítani tónusát, textúráját és teltségét. Őrizze meg Ön is fiatalos szépségét a tahiti bölcsesség receptjével!

A termékre már előrendelés adható le a Morinda irodában!

Aktualitások

Kibővített étlappal várja Önt a Delizia Gourmet and More bárja!

A Delizia Gourmet and More bárja várja Önöket sok szeretettel és kibővített étlappal.

Engedjen a Mövenpick jégkrémek csábításának a Swiss Selectionben!

Mövenpick. A svájci jégkrém művészete. Bourbon vanília a madagaszkári trópusi esőerdők mélyéről vagy kakaóbab a dél-amerikai maracaibo régióból?

BORSALINO kalapok és sapkák a Vathy’s Cornerben!

Készüljön fel a nyárra! Hétvégi kirándulás a tengerparton, vagy egy hosszú séta a parkban?

Ünnepi nyitva tartás

Tisztelt Vásárlók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy bevásárlóközpontunk üzletei június 9.-én és június 10-én az ünnepre való tekintettel (a Brandt Virág kivételével) ZÁRVA tartanak. Megértésüket köszönjük.