A Morinda kollagén tartalmú szépségitalát Tahiti szépség és egészség kultúrája ihlette, és már napi 50 ml is 10.000 mg kollagénnal segíti elő a bőrfeszesítést.

Miss Tahiti a TeMana NONI+Collagen beauty drink arca

A Morinda kollagén tartalmú szépségitalát Tahiti szépség és egészség kultúrája ihlette, és már napi 50 ml is 10.000 mg kollagénnal segíti elő a bőrfeszesítést.

Francia Polinézia szigetei a legtökéletesebb adottságokkal rendelkeznek a világon a legtisztább, természetes és organikus növények számára. A természeti környezet minden tulajdonsága ahhoz járul hozzá, hogy a világ legegészségesebb ökoszisztémája jöhessen létre. A környezet Tahitin az utolsó érintetlen tájak egyike a világon. A talaj, a víz és a levegő tiszta, szennyezetlen, kezeletlen. Az idők során Tahiti lakosai paradicsomi életet éltek, előnyükre fordítva a növények jótékony tulajdonságait. Ez a kultúra híresen egészségesen és szépen tartotta őket. A tahiti ideál: aktív, egészséges és természetesen szép. A Morinda termékek megtestesítik a tiszta környezet előnyeit és a tahiti emberek bölcsességét. A Tahiti Szépség és Egészség kultúrája ihlette a TeMana Noni+Collagen luxus szépségitalt, mely segíthet megemelni a lógó bőrt, feszesíteni a megereszkedett bőrt, növelni a bőr rugalmasságát, csökkenteni a ráncok láthatóságát, javítani tónusát, textúráját és teltségét. Őrizze meg Ön is fiatalos szépségét a tahiti bölcsesség receptjével!

A termékre már előrendelés adható le a Morinda irodában!

Aktualitások

Adventi Programok
Szerezzen örömet a válogatás élményével szeretteinek Delizia Gourmet & More ajándékutalvánnyal.

Advent harmadik hete már teljes egészében a karácsonyi készülődésről szól.

Nézzen körül a Lírában és ajándékozzon könyvet karácsonyra!

Decemberben is keresse a Líra könyváruház ajánlatait.

Pihenjen meg egy csésze kávé mellett! Várja Önt az Édes Ábránd.

Kávékülönlegességekkel, kézműves süteményekkel valamint karácsonyi hangulattal várja Önt az Édes Ábránd!

A Játéksziget ötletes társasjátékai és építőjátékai végeláthatatlan örömöt biztosítanak az egész családnak!

Idén, az 5. éve megrendezett Ország Játéka mára független, rangos szakmai díjjá nőtte ki magát.

Karácsonyi ajándékötletek a dm-ben

Segítünk az ajándékválasztásban!