A Morinda kollagén tartalmú szépségitalát Tahiti szépség és egészség kultúrája ihlette, és már napi 50 ml is 10.000 mg kollagénnal segíti elő a bőrfeszesítést.

Miss Tahiti a TeMana NONI+Collagen beauty drink arca

A Morinda kollagén tartalmú szépségitalát Tahiti szépség és egészség kultúrája ihlette, és már napi 50 ml is 10.000 mg kollagénnal segíti elő a bőrfeszesítést.

Francia Polinézia szigetei a legtökéletesebb adottságokkal rendelkeznek a világon a legtisztább, természetes és organikus növények számára. A természeti környezet minden tulajdonsága ahhoz járul hozzá, hogy a világ legegészségesebb ökoszisztémája jöhessen létre. A környezet Tahitin az utolsó érintetlen tájak egyike a világon. A talaj, a víz és a levegő tiszta, szennyezetlen, kezeletlen. Az idők során Tahiti lakosai paradicsomi életet éltek, előnyükre fordítva a növények jótékony tulajdonságait. Ez a kultúra híresen egészségesen és szépen tartotta őket. A tahiti ideál: aktív, egészséges és természetesen szép. A Morinda termékek megtestesítik a tiszta környezet előnyeit és a tahiti emberek bölcsességét. A Tahiti Szépség és Egészség kultúrája ihlette a TeMana Noni+Collagen luxus szépségitalt, mely segíthet megemelni a lógó bőrt, feszesíteni a megereszkedett bőrt, növelni a bőr rugalmasságát, csökkenteni a ráncok láthatóságát, javítani tónusát, textúráját és teltségét. Őrizze meg Ön is fiatalos szépségét a tahiti bölcsesség receptjével!

A termékre már előrendelés adható le a Morinda irodában!

Aktualitások

Itt a tavasz! Legyen fitt és egészséges! Célja elérésében segítenek a szuperfoodok,melyeket már a Delizia Gourmet & More üzletében is megtalál.

Itt a tavasz! Legyen fitt és egészséges! Ebben segítenek a szuperfoodok, melyek bizonyítottan kedvezően befolyásolják szervezetünk működését. Nagy mennyiségben tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat, élelmi rostot, antioxidánsokat és/vagy fitonutrienseket.

Infúzióbár a Formakontroll Klinikán!

A Magyarországon egyedülálló Infúzió Bár szolgáltatás elérhető a Formakontroll Klinikán!

Kerüljön romantikus hangulatba a Lírával!

Ez a hónap a romantikáról szól! Márciusban akár 80% kedvezménnyel vásárolhat romantikus irodalmat a Hegyvidék Bevásárlóközpont Líra könyvesboltjában.

Új RIANI kollekció a Vathy’s Corner üzletében!

Új RIANI kollekció a Vathy’s Corner üzletében!

Nőnapi ajándékötletekkel várja a Delizia Gourmet & More!

Nőnapi ajándékötletek a Delizia Gourmet & More-tól: exkluzív teák és hozzávaló egyedi bögrék, olasz és angol édességek, rozé pezsgők nagy választékban.