MON GUERLAIN: egy ikonikus illat, egy különleges nő, Angelina Jolie számára megalkotva. Keresse a Glamour Beauty Parfümériában!

MON GUERLAIN: egy ikonikus illat, egy különleges nő, Angelina Jolie számára megalkotva. Keresse a Glamour Beauty Parfümériában!

Milyenek is a mai, modern nők? Sokoldalúak. Egyfelől ösztönösen bennük van a törődés és a szeretet, ugyanakkor nagyon merészek és bátrak is, ki mernek állni a saját igazukért, véleményükért. Jellemző rájuk a romantikusság, érzékenység, mindemellett bátrak és titokzatosak is egyben.
Thierry Wasser (Guerlain mester parfümőrje) körbeutazta a földet, hogy olyan különleges illatösszetevőket találjon, melyekkel megtestesíti a mai modern nőiességet. Pápua új-guineai útja során így talált rá a tahiti vaníliára, mely igazán lágy és finom, szinte anyaian körülölelő. Ezt a vaníliát fűszerezi meg a francia Provance-ból származó levendula, mely egyszerre tiszta, egyszerű, mégis különleges pikantériát és merészséget ad az illatnak. Az Indiából származó sambac jázmin érzékiséget, az Ausztráliában termesztett szantálfa pedig bátorságot, titokzatosságot és erőt ad a parfümnek.
Az illat egy kivételesen friss, orientális kompozíció, olyan, mint egy láthatatlan tetoválás, mely összeolvad a bőrrel, sajátunkká válik, és még a legmerészebb döntések meghozatalát is lehetővé teszi.
Angelina Jolie, a parfüm múzsája, méltán képviseli a mai modern nőt sokoldalúságával. Egyszerre érzékeny, törődő, ugyanakkor nagyon merész, bátor, aki mindig kiáll azokért, akiknek erre szükségük van. Alapítványával nagyon sok nemes célt támogat, és a Mon Guerlain kampányból származó teljes bevételét is jótékony célokra ajánlotta fel. Angelinát magát is érzékeny szálak fűzik a Guerlain márkához, mivel az ibolya és írisz illatú Guerlain porpúder, amit édesanyja használt, felidézi benne a gyermekkorát, mely emléket azóta is a minőséggel, az eleganciával és a nőiességgel köti össze.
Bővebb információ: www.monguerlain.hu és www.facebook.com/GuerlainMo

galm1

glam2

glam3

glam4

Aktualitások

Ünnepi nyitva tartás

Tisztelt Vásárlónk! A bevásárlóközpont az ünnepi hétvégén az alábbiak szerint tart nyitva: 2019. április 19. Nagypéntek: ZÁRVA 2019. április 20. NYITVA: 10.00-19.00 2019. április 21. Húsvét: ZÁRVA 2019. április 22. Húsvét: ZÁRVA Brandt Virág üzletünk az ünnepnapokon is várja a vásárlókat 8.00 és 15.00 óra között! A ZuZu Étterem Nagypénteken, április 19-én 12.00 órától várja […]

Ingyenes családi fotózás anyák napja alkalmából!

Anyák napja alkalmából családi fotózással készülünk április 27-én. Profi fotós várja az édesanyákat és gyermekeiket reggel 9:00-tól 19:00-ig negyedóránkénti váltásban a Hegyvidék Bevásárlóközpont aulájában. A fotózás díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Felejthetetlen anyák napját kívánunk! A fotózásra itt tud regisztrálni: http://hegyvidekkozpont.hu/regisztracio/

Mesés koncert gyereknapra!

Gyereknap alkalmából Kárász Eszter és az Eszter-lánc Mesezenekar várja Önt és családját május 25-én 15:00-kor a Hegyvidék Bevásárlóközpont aulájában!

Már elérhető a Szamos új húsvéti kínálata!

A Szamos új húsvéti kínálata már elérhető!

2019-es tavaszi a.testoni kollekció a Vathy’s Cornerben!

2019-es tavaszi a.testoni kollekció a Vathy’s Cornerben!