MON GUERLAIN: egy ikonikus illat, egy különleges nő, Angelina Jolie számára megalkotva. Keresse a Glamour Beauty Parfümériában!

MON GUERLAIN: egy ikonikus illat, egy különleges nő, Angelina Jolie számára megalkotva. Keresse a Glamour Beauty Parfümériában!

Milyenek is a mai, modern nők? Sokoldalúak. Egyfelől ösztönösen bennük van a törődés és a szeretet, ugyanakkor nagyon merészek és bátrak is, ki mernek állni a saját igazukért, véleményükért. Jellemző rájuk a romantikusság, érzékenység, mindemellett bátrak és titokzatosak is egyben.
Thierry Wasser (Guerlain mester parfümőrje) körbeutazta a földet, hogy olyan különleges illatösszetevőket találjon, melyekkel megtestesíti a mai modern nőiességet. Pápua új-guineai útja során így talált rá a tahiti vaníliára, mely igazán lágy és finom, szinte anyaian körülölelő. Ezt a vaníliát fűszerezi meg a francia Provance-ból származó levendula, mely egyszerre tiszta, egyszerű, mégis különleges pikantériát és merészséget ad az illatnak. Az Indiából származó sambac jázmin érzékiséget, az Ausztráliában termesztett szantálfa pedig bátorságot, titokzatosságot és erőt ad a parfümnek.
Az illat egy kivételesen friss, orientális kompozíció, olyan, mint egy láthatatlan tetoválás, mely összeolvad a bőrrel, sajátunkká válik, és még a legmerészebb döntések meghozatalát is lehetővé teszi.
Angelina Jolie, a parfüm múzsája, méltán képviseli a mai modern nőt sokoldalúságával. Egyszerre érzékeny, törődő, ugyanakkor nagyon merész, bátor, aki mindig kiáll azokért, akiknek erre szükségük van. Alapítványával nagyon sok nemes célt támogat, és a Mon Guerlain kampányból származó teljes bevételét is jótékony célokra ajánlotta fel. Angelinát magát is érzékeny szálak fűzik a Guerlain márkához, mivel az ibolya és írisz illatú Guerlain porpúder, amit édesanyja használt, felidézi benne a gyermekkorát, mely emléket azóta is a minőséggel, az eleganciával és a nőiességgel köti össze.
Bővebb információ: www.monguerlain.hu és www.facebook.com/GuerlainMo

galm1

glam2

glam3

glam4

Aktualitások

DALMINE, az Olaszországban készült értékes és utánozhatatlan kötöttáru 2018 őszi-téli kollekciója már a Vathy’s Corner üzleteiben.

DALMINE, az Olaszországban készült értékes és utánozhatatlan kötöttáru 2018 őszi-téli kollekciója már a Vathy’s Corner üzleteiben.

Romantika, krimi, esetleg mindkettő? Most érdemes benézni a Líra könyváruházba.

A krimikért rajong, vagy inkább a romantikus regényeket szereti?

Karácsonyi ajándékötletek a dm-ben.

Karácsonyi ajándékötletek a dm-ben!

Lilu lett a Játéksziget jótékonysági kampányának nagykövete.

A nagy játékkörforgás: amire gyerekünknek már nincs szüksége, érték lehet a rászorulóknak.

Különleges Márton-napi fogások a Zuzuban!

A Zuzu péntektől egész hétvégén Márton-napi fogásokkal várja a vendégeket.