MON GUERLAIN: egy ikonikus illat, egy különleges nő, Angelina Jolie számára megalkotva. Keresse a Glamour Beauty Parfümériában!

MON GUERLAIN: egy ikonikus illat, egy különleges nő, Angelina Jolie számára megalkotva. Keresse a Glamour Beauty Parfümériában!

Milyenek is a mai, modern nők? Sokoldalúak. Egyfelől ösztönösen bennük van a törődés és a szeretet, ugyanakkor nagyon merészek és bátrak is, ki mernek állni a saját igazukért, véleményükért. Jellemző rájuk a romantikusság, érzékenység, mindemellett bátrak és titokzatosak is egyben.
Thierry Wasser (Guerlain mester parfümőrje) körbeutazta a földet, hogy olyan különleges illatösszetevőket találjon, melyekkel megtestesíti a mai modern nőiességet. Pápua új-guineai útja során így talált rá a tahiti vaníliára, mely igazán lágy és finom, szinte anyaian körülölelő. Ezt a vaníliát fűszerezi meg a francia Provance-ból származó levendula, mely egyszerre tiszta, egyszerű, mégis különleges pikantériát és merészséget ad az illatnak. Az Indiából származó sambac jázmin érzékiséget, az Ausztráliában termesztett szantálfa pedig bátorságot, titokzatosságot és erőt ad a parfümnek.
Az illat egy kivételesen friss, orientális kompozíció, olyan, mint egy láthatatlan tetoválás, mely összeolvad a bőrrel, sajátunkká válik, és még a legmerészebb döntések meghozatalát is lehetővé teszi.
Angelina Jolie, a parfüm múzsája, méltán képviseli a mai modern nőt sokoldalúságával. Egyszerre érzékeny, törődő, ugyanakkor nagyon merész, bátor, aki mindig kiáll azokért, akiknek erre szükségük van. Alapítványával nagyon sok nemes célt támogat, és a Mon Guerlain kampányból származó teljes bevételét is jótékony célokra ajánlotta fel. Angelinát magát is érzékeny szálak fűzik a Guerlain márkához, mivel az ibolya és írisz illatú Guerlain porpúder, amit édesanyja használt, felidézi benne a gyermekkorát, mely emléket azóta is a minőséggel, az eleganciával és a nőiességgel köti össze.
Bővebb információ: www.monguerlain.hu és www.facebook.com/GuerlainMo

galm1

glam2

glam3

glam4

Aktualitások

Adventi Programok
Szerezzen örömet a válogatás élményével szeretteinek Delizia Gourmet & More ajándékutalvánnyal.

Advent harmadik hete már teljes egészében a karácsonyi készülődésről szól.

Nézzen körül a Lírában és ajándékozzon könyvet karácsonyra!

Decemberben is keresse a Líra könyváruház ajánlatait.

Pihenjen meg egy csésze kávé mellett! Várja Önt az Édes Ábránd.

Kávékülönlegességekkel, kézműves süteményekkel valamint karácsonyi hangulattal várja Önt az Édes Ábránd!

A Játéksziget ötletes társasjátékai és építőjátékai végeláthatatlan örömöt biztosítanak az egész családnak!

Idén, az 5. éve megrendezett Ország Játéka mára független, rangos szakmai díjjá nőtte ki magát.

Karácsonyi ajándékötletek a dm-ben

Segítünk az ajándékválasztásban!