A Játéksziget ötletes társasjátékai és építőjátékai végeláthatatlan örömöt biztosítanak az egész családnak!

Idén, az 5. éve megrendezett Ország Játéka mára független, rangos szakmai díjjá nőtte ki magát.

A magasföldszinten található Játéksziget üzletben is megtalálhatók az ebben az elismerésben részesült játékok, például a közönség és szakmai díjas Geomag 243 darabos gravitációs golyópálya, vagy a Sylvanian Families Kezdő ház és az építőjáték kategóriában közönségdíjas Engino Discovering Stem: Newton törvényei építőjáték. Mindezek mellett több ezer kreatív játék, társasjáték és interaktív játék várja boldog tulajdonosait.
Minden játék lényege az öröm, a szabadság, a kreativitás, és ezeken keresztül a személyiség fejlődése. A szerepjátékokkal például, mint a Sylvanian Families apró nyulacskáival, erdei állataival a gyerekek mindenféle élethelyzetet játszhatnak el, kijátszhatják magukból a hétköznapok feszültségét. A Djeco igényes, és a környéken csak itt, rendkívül széles választékban kapható kreatív- és fejlesztőjátékai az otthonok és a gyerekszobák díszei lehetnek. A NASA által kifejlesztett memóriahabbal készült ölelgethető, stresszűző Squeezamals plüss figurák nyomás után lassan emelkednek vissza eredeti formájukra. Akár ölelgethető, vagy alvó állatként is használhatók, megnyugtatóan hatnak a kisgyermekekre. A Játéksziget ötletes társasjátékai és építőjátékai örökzöld slágerek a karácsonyfa alatt, amelyek végeláthatatlan örömöt biztosítanak az egész családnak!
Továbbra is várjuk adománygyűjtő dobozunkba a megunt, jó állapotban lévő használt játékokat, hogy eljuttathassuk őket rászoruló gyerekeknek. Egy zacskónyi játékért 500 forintos, levásárolható kupont és elismerő oklevelet adunk.

Aktualitások

Adventi Programok
Szerezzen örömet a válogatás élményével szeretteinek Delizia Gourmet & More ajándékutalvánnyal.

Advent harmadik hete már teljes egészében a karácsonyi készülődésről szól.

Nézzen körül a Lírában és ajándékozzon könyvet karácsonyra!

Decemberben is keresse a Líra könyváruház ajánlatait.

Pihenjen meg egy csésze kávé mellett! Várja Önt az Édes Ábránd.

Kávékülönlegességekkel, kézműves süteményekkel valamint karácsonyi hangulattal várja Önt az Édes Ábránd!

A Játéksziget ötletes társasjátékai és építőjátékai végeláthatatlan örömöt biztosítanak az egész családnak!

Idén, az 5. éve megrendezett Ország Játéka mára független, rangos szakmai díjjá nőtte ki magát.

Karácsonyi ajándékötletek a dm-ben

Segítünk az ajándékválasztásban!