A Játéksziget ötletes társasjátékai és építőjátékai végeláthatatlan örömöt biztosítanak az egész családnak!

Idén, az 5. éve megrendezett Ország Játéka mára független, rangos szakmai díjjá nőtte ki magát.

A magasföldszinten található Játéksziget üzletben is megtalálhatók az ebben az elismerésben részesült játékok, például a közönség és szakmai díjas Geomag 243 darabos gravitációs golyópálya, vagy a Sylvanian Families Kezdő ház és az építőjáték kategóriában közönségdíjas Engino Discovering Stem: Newton törvényei építőjáték. Mindezek mellett több ezer kreatív játék, társasjáték és interaktív játék várja boldog tulajdonosait.
Minden játék lényege az öröm, a szabadság, a kreativitás, és ezeken keresztül a személyiség fejlődése. A szerepjátékokkal például, mint a Sylvanian Families apró nyulacskáival, erdei állataival a gyerekek mindenféle élethelyzetet játszhatnak el, kijátszhatják magukból a hétköznapok feszültségét. A Djeco igényes, és a környéken csak itt, rendkívül széles választékban kapható kreatív- és fejlesztőjátékai az otthonok és a gyerekszobák díszei lehetnek. A NASA által kifejlesztett memóriahabbal készült ölelgethető, stresszűző Squeezamals plüss figurák nyomás után lassan emelkednek vissza eredeti formájukra. Akár ölelgethető, vagy alvó állatként is használhatók, megnyugtatóan hatnak a kisgyermekekre. A Játéksziget ötletes társasjátékai és építőjátékai örökzöld slágerek a karácsonyfa alatt, amelyek végeláthatatlan örömöt biztosítanak az egész családnak!
Továbbra is várjuk adománygyűjtő dobozunkba a megunt, jó állapotban lévő használt játékokat, hogy eljuttathassuk őket rászoruló gyerekeknek. Egy zacskónyi játékért 500 forintos, levásárolható kupont és elismerő oklevelet adunk.

Aktualitások

Változó vasárnapi nyitvatartás június 23 – augusztus 18. között

Kedves Vásárlóink! Bevásárlóközpontunk egyes üzletei június 23 – augusztus 18. között vasárnaponként megváltozott nyitva tartással üzemelnek.

Június a fűszerek hónapja a Delizia Gourmet & More-ban!

Június a fűszerek hónapja a Delizia Gourmet & More-ban.

Jó bizonyítványért jutalom jár a Líra könyváruházban.

Most érdemes ellátogatni a Líra könyváruházba, ahol a jó bizonyítványt jutalmazzák.

Csapjon le az utolsó helyekre a Neckermann-nál!

Csapjon le az utolsó helyekre a Neckermann utazási irodában!

Készletkisöprés a Vathy’s Cornerben.

Készletkisöprés a Vathy’s Cornerben. Egyes cipők 40.000Ft-tól, zakók 50.000Ft-tól, öltönyök 70.000Ft-tól kaphatóak.