A Játéksziget idén is megannyi minőségi játékkal várja önt és családját! A Segíts Te is játékkal! adománygyűjtő kampány 2019-ben is folytatódik!

Köszönjük vásárlóinknak azt a rengeteg játékot, amit a „Segíts Te is játékkal!” adománygyűjtő kampányunk hatására eddig behoztak a Játéksziget magasföldszinti üzletébe!

A Baptista Szeretetszolgálat és több alapítvány segítségével szebbé tudtuk tenni sok gyermek ünnepét. Az adományozást 2019-ben is folytatjuk, Lilu továbbra is nagykövetként járja az országot és eljuttatja az összegyűjtött játékokat a rászorulóknak. Továbbra is várjuk adománygyűjtő dobozunkba a megunt, de még jó állapotú használt játékokat, hogy eljuttathassuk nehéz körülmények között élő családoknak, gyerekeknek.
Játékot adományozni legalább annyira hasznos, mint ruhát vagy élelmiszert. A játékkal egyben örömöt is adunk, sőt ennél még sokkal többet. A játék során fejlődnek a különféle mozgásos funkciók, az intelligencia, az önkifejezés, a szociális és társas viselkedés, oldja a feszültséget, segít feldolgozni az életeseményeket, konfliktusokat. A játék tehát egy olyan érték, amely elengedhetetlen az egészséges testi és lelki fejlődéshez! Például a Sylvanian Families szerepjáték apró nyulacskáival, erdei állataival a gyerekek kiválóan eljátszhatnak mindenféle élethelyzetet, kijátszva magukból a hétköznapok feszültségét. A Djeco igényes és a környéken csak itt, rendkívül széles választékban kapható kreatív és fejlesztőjátékai az otthonok és a gyerekszobák díszei lehetnek. A NASA által kifejlesztett, memóriahabbal készült ölelgethető, stresszűző plüss figurákat, a Squeezamals-okat megnyugtató nézni, ahogy összenyomás után lassan emelkednek vissza eredeti formájukra. A Játékszigetben rengeteg izgalmas és ötletes társasjáték is található, amelyek összehozzák a családtagokat, baráti társaságokat, megszínesítik a gyerekzsúrokat, csakúgy, mint az építőjátékok.

A magasföldszinten található Játéksziget üzletben az Ország Játéka szakmai és közönségdíját kiérdemlő játékok is elérhetők, például a Geomag 243 darabos gravitációs golyópálya vagy a szakmai zsűri díját elhozó Sylvanian Families Kezdő ház és az építőjáték kategóriában közönségdíjas Engino Discovering Stem: Newton törvényei építőjáték.

Aktualitások

Ünnepi nyitva tartás

Tisztelt Vásárlónk! A bevásárlóközpont az ünnepi hétvégén az alábbiak szerint tart nyitva: 2019. április 19. Nagypéntek: ZÁRVA 2019. április 20. NYITVA: 10.00-19.00 2019. április 21. Húsvét: ZÁRVA 2019. április 22. Húsvét: ZÁRVA Brandt Virág üzletünk az ünnepnapokon is várja a vásárlókat 8.00 és 15.00 óra között! A ZuZu Étterem Nagypénteken, április 19-én 12.00 órától várja […]

Ingyenes családi fotózás anyák napja alkalmából!

Anyák napja alkalmából családi fotózással készülünk április 27-én. Profi fotós várja az édesanyákat és gyermekeiket reggel 9:00-tól 19:00-ig negyedóránkénti váltásban a Hegyvidék Bevásárlóközpont aulájában. A fotózás díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Felejthetetlen anyák napját kívánunk! A fotózásra itt tud regisztrálni: http://hegyvidekkozpont.hu/regisztracio/

Mesés koncert gyereknapra!

Gyereknap alkalmából Kárász Eszter és az Eszter-lánc Mesezenekar várja Önt és családját május 25-én 15:00-kor a Hegyvidék Bevásárlóközpont aulájában!

Már elérhető a Szamos új húsvéti kínálata!

A Szamos új húsvéti kínálata már elérhető!

2019-es tavaszi a.testoni kollekció a Vathy’s Cornerben!

2019-es tavaszi a.testoni kollekció a Vathy’s Cornerben!