Irány a Játéksziget játékbolt!

A játék nem pusztán időtöltés, hanem nagyon komoly tanulási terep a gyerekeknek. Itt tanulják meg a társas kapcsolatokat, begyakorolják a hétköznapi tevékenységeket, ismerkednek a világgal.

Ha gyermekkorban megfelelő szerepet és hangsúlyt kap a játék, az az egész életre hatással lehet, megalapozza a későbbi kreatív gondolkodást, a szabad alkotást. Minden játék lényege az öröm, a szabadság, a kreativitás, és ezeken keresztül a személyiség fejlődése. A szerepjátékokkal például, mint a Sylvanian Families apró nyulacskái, erdei állatai, kiválóan eljátszhatják a gyerekek mindenféle élethelyzetet, kijátszhatják magukból a hétköznapok feszültségét. A Djeco igényes, és a környéken csak itt, rendkívül széles választékban kapható kreatív és fejlesztőjátékai az otthonok és a gyerekszobák díszei lehetnek. A NASA által kifejlesztett memóriahabbal készült ölelgethető, stresszűző Squeezamals plüss figurákat megnyugtató nézni, ahogy lassan emelkednek vissza eredeti formájukra összenyomás után. Akár ölelgethető, vagy alvó állatként is használhatóak, mindenképpen megnyugtatják a kisgyermekeket. A külföldön már hiánycikknek számító LOL Surprise babák és a kiegészítőiket tartalmazó gömbök a meglepetés erejével és a kicsomagolás örömével ajándékozzák meg a gyerekeket. A gyűjthető babák gömbjei sok apró cipőcskét, névkártyát, táskát, vagy egyéb kiegészítőket tartalmaznak, egyes babák extra meglepetéssel is szolgálnak: színváltósak, vagy sírnak, vagy vizet spriccelnek. A fiúk legnagyobb örömére élethű, mozgó RoboAlive pókok és dínók elevenedhetnek meg a magasföldszinti Játéksziget üzletben. A térlátást és finommotorikát fejlesztő, forradalmian új Engino építőjáték nemcsak a gyermekeket, de az apukákat és anyukákat is lenyűgözi. Az építőelemekkel gyorsan és könnyen alkothatók meg egyszerűbb vagy akár komplexebb formák, építmények, járművek, egyes elemei számtalan módon egymáshoz illeszthetők, bizonyos modelleket motor hajt. A játék és alkotás élménye mellett a gyerekek fejleszthetik matematikai, tudományos, technológiai és mérnöki képességeiket is. Az építéshez online tartalmak, nyomtatott útmutató és mobiltelefonos alkalmazás is elérhető, biztos siker a karácsonyfa alá kerülő játékok között.

Aktualitások

DALMINE, az Olaszországban készült értékes és utánozhatatlan kötöttáru 2018 őszi-téli kollekciója már a Vathy’s Corner üzleteiben.

DALMINE, az Olaszországban készült értékes és utánozhatatlan kötöttáru 2018 őszi-téli kollekciója már a Vathy’s Corner üzleteiben.

Romantika, krimi, esetleg mindkettő? Most érdemes benézni a Líra könyváruházba.

A krimikért rajong, vagy inkább a romantikus regényeket szereti?

Karácsonyi ajándékötletek a dm-ben.

Karácsonyi ajándékötletek a dm-ben!

Lilu lett a Játéksziget jótékonysági kampányának nagykövete.

A nagy játékkörforgás: amire gyerekünknek már nincs szüksége, érték lehet a rászorulóknak.

Különleges Márton-napi fogások a Zuzuban!

A Zuzu péntektől egész hétvégén Márton-napi fogásokkal várja a vendégeket.