Ínyenc péntek – október 13.

Nincs igazi születésnap finom falatok nélkül! Érdemes betérni hozzánk ezen a napon is, hiszen éttermeink és gasztó üzleteink napközben exkluzív kóstolókkal lepik meg minden kedves látogatónkat!

Este pedig különleges vacsoraestekkel készülünk, ahol speciális menük és fellépők várják az esti gasztromómia élményre és kikapcsolódásra vágyókat! Az esti vacsorákra éttermeinkben foglalhatnak asztalt.

TANTI VACSORA MENÜ

ÉTELSOR
Paradicsomleves, Bazsalikomolaj, Házi Morzsa, Kapribogyó Chips
– – –
Kacsamáj Ganache, Birsalma Coulis, Dió Praliné, Pirított Pekándió
– – –
Bőrén Sült Lazacpisztráng, Feketegyökér Variációk, Vadrizses Brokkoli Couscous
– – –
USDA Prime Bélszín, Csicsóka Krém, Pirított Őszi Gombák, Tőzegáfonya
– – –
Sós Karamellás Mousse, Fahéjas Fehérboros Körte, Étcsokoládé Fagylalt

5 Fogásos degusztációs menü ára 15000.- / fő
Ételekhez párosított borsor + 7000.- / fő

BUDAI MILIEU VACSORA MENÜ

A gasztronap estéjén egy bor vacsorával készülnek, mely eseményt a Heimann Családi Pincészettel közösen álmodták meg, akiket a Gault Millau az év borászatának választotta 2016 évben.

A vacsorát egy különleges welcome drink előzi meg, majd 5 fogás mellé megfelelően párosított (5 különböző) bor társul a pincészet kínálatából. Lesznek ezek között helyben debütáló új tételek és igazi ritkaságok is.

A vacsora 19:30-23:00 között tart, a karmester ifjabbik Heimann Zoltán lesz. A vacsora és a párosított borok teljes ára 17 680 Ft és 18 fő a foglalható maximális létszám az eseményre.

Fogások és borok:

Welcome drink – Pet’ nat
Marinált pisztráng – birsalma, verjus
Heimann – Viognier 2016
Kecskesajt – cékla, málna
Heimann – “Csók! Rózsi mamma” 2016 (szűretlen rosé)
Fácánmandu – káposzta, fodros kel
Heimann – “Céh kereszt” Kadarka 2016
Marhapofa – paszternák, vad gombák
Heimann – Bikavér 2014
Csokoládé (Guanaja 70%-Varlhona) – homoktövis, kávé
Heimann – Barbár (magnum) 2009

Na’Pasta VACSORA MENÜ

• Pármai sonka grissinire tekerve, mézédes fügével – Cantine Paolini Viognier 2015
• Linguine “caccio e Peppe” friss szarvasgombával – Figula Olaszrizling 2016
• Szarvas bélszín Chianti szószban párolva, édesburgonya felfújttal – Chianti Riserva 2013
• Matuzsálemi recept alapján készült sajtízelítő mézzel, dióval és ropogós szőlővel – Cantine Frappato Syrah 2013
• Nápolyi szilvatorta fahéjas joghurttal – Sacchetto Moscato

A menüsor ára: 16.500.- Forint / fő

Aktualitások

Megnyílt legújabb üzletünk, a Roberto Botticelli

A Roberto Botticelli a prémium, olasz, kézműves cipők ékköve, 1946 óta képviseli a luxust és az egyediséget.

Fűszerek a világ minden tájáról a Delizia Gourmet & More-ban

Fűszerek a világ minden tájáról a Delizia Gourmet & More-ban. Kísérletezni szeretne, vagy egy jól bevált finom ételt elkészíteni?

Belépőjegyek a Forma-Abu Dhabi Nagydíjára elérhetőek a Thomas Cook utazási irodában.

Vegye meg belépőjegyét a Forma-1 Abu Dhabi futamára (2018. nov. 23-25.) a Thomas Cook utazási irodában. 2 napos belépőjegy 131.200 Ft/Főtől, amit kérésére a szállodájába viszünk a helyszínen.

Kollagén szépségital Tahiti Nonival felturbózva.

Kollagén szépségital Tahiti Nonival felturbózva. Ha rugalmasabb és simább bőrre vágyik, akkor a TeMana NONI + Collagen luxus étrend-kiegészítő napi kiszerelésben a legnagyszerűbb segítség ebben!

Válasszon könyvet a nyaralásra a Lírából akár 60-90% kedvezménnyel!

Válasszon könyvet a nyaralásra a Lírából akár 60-90% kedvezménnyel!