Ínyenc péntek – október 13.

Nincs igazi születésnap finom falatok nélkül! Érdemes betérni hozzánk ezen a napon is, hiszen éttermeink és gasztó üzleteink napközben exkluzív kóstolókkal lepik meg minden kedves látogatónkat!

Este pedig különleges vacsoraestekkel készülünk, ahol speciális menük és fellépők várják az esti gasztromómia élményre és kikapcsolódásra vágyókat! Az esti vacsorákra éttermeinkben foglalhatnak asztalt.

TANTI VACSORA MENÜ

ÉTELSOR
Paradicsomleves, Bazsalikomolaj, Házi Morzsa, Kapribogyó Chips
– – –
Kacsamáj Ganache, Birsalma Coulis, Dió Praliné, Pirított Pekándió
– – –
Bőrén Sült Lazacpisztráng, Feketegyökér Variációk, Vadrizses Brokkoli Couscous
– – –
USDA Prime Bélszín, Csicsóka Krém, Pirított Őszi Gombák, Tőzegáfonya
– – –
Sós Karamellás Mousse, Fahéjas Fehérboros Körte, Étcsokoládé Fagylalt

5 Fogásos degusztációs menü ára 15000.- / fő
Ételekhez párosított borsor + 7000.- / fő

BUDAI MILIEU VACSORA MENÜ

A gasztronap estéjén egy bor vacsorával készülnek, mely eseményt a Heimann Családi Pincészettel közösen álmodták meg, akiket a Gault Millau az év borászatának választotta 2016 évben.

A vacsorát egy különleges welcome drink előzi meg, majd 5 fogás mellé megfelelően párosított (5 különböző) bor társul a pincészet kínálatából. Lesznek ezek között helyben debütáló új tételek és igazi ritkaságok is.

A vacsora 19:30-23:00 között tart, a karmester ifjabbik Heimann Zoltán lesz. A vacsora és a párosított borok teljes ára 17 680 Ft és 18 fő a foglalható maximális létszám az eseményre.

Fogások és borok:

Welcome drink – Pet’ nat
Marinált pisztráng – birsalma, verjus
Heimann – Viognier 2016
Kecskesajt – cékla, málna
Heimann – “Csók! Rózsi mamma” 2016 (szűretlen rosé)
Fácánmandu – káposzta, fodros kel
Heimann – “Céh kereszt” Kadarka 2016
Marhapofa – paszternák, vad gombák
Heimann – Bikavér 2014
Csokoládé (Guanaja 70%-Varlhona) – homoktövis, kávé
Heimann – Barbár (magnum) 2009

Na’Pasta VACSORA MENÜ

• Pármai sonka grissinire tekerve, mézédes fügével – Cantine Paolini Viognier 2015
• Linguine “caccio e Peppe” friss szarvasgombával – Figula Olaszrizling 2016
• Szarvas bélszín Chianti szószban párolva, édesburgonya felfújttal – Chianti Riserva 2013
• Matuzsálemi recept alapján készült sajtízelítő mézzel, dióval és ropogós szőlővel – Cantine Frappato Syrah 2013
• Nápolyi szilvatorta fahéjas joghurttal – Sacchetto Moscato

A menüsor ára: 16.500.- Forint / fő

Aktualitások

Ünnepi nyitva tartás

Tisztelt Vásárlónk! A bevásárlóközpont az ünnepi hétvégén az alábbiak szerint tart nyitva: 2019. április 19. Nagypéntek: ZÁRVA 2019. április 20. NYITVA: 10.00-19.00 2019. április 21. Húsvét: ZÁRVA 2019. április 22. Húsvét: ZÁRVA Brandt Virág üzletünk az ünnepnapokon is várja a vásárlókat 8.00 és 15.00 óra között! A ZuZu Étterem Nagypénteken, április 19-én 12.00 órától várja […]

Ingyenes családi fotózás anyák napja alkalmából!

Anyák napja alkalmából családi fotózással készülünk április 27-én. Profi fotós várja az édesanyákat és gyermekeiket reggel 9:00-tól 19:00-ig negyedóránkénti váltásban a Hegyvidék Bevásárlóközpont aulájában. A fotózás díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Felejthetetlen anyák napját kívánunk! A fotózásra itt tud regisztrálni: http://hegyvidekkozpont.hu/regisztracio/

Mesés koncert gyereknapra!

Gyereknap alkalmából Kárász Eszter és az Eszter-lánc Mesezenekar várja Önt és családját május 25-én 15:00-kor a Hegyvidék Bevásárlóközpont aulájában!

Már elérhető a Szamos új húsvéti kínálata!

A Szamos új húsvéti kínálata már elérhető!

2019-es tavaszi a.testoni kollekció a Vathy’s Cornerben!

2019-es tavaszi a.testoni kollekció a Vathy’s Cornerben!