Csatlakozzon Liluhoz, és legyen részese a Játéksziget adománygyűjtő kampányának!

Csatlakozzon Liluhoz, a Játéksziget adománygyűjtő nagykövetéhez, és legyen részese a Játéksziget adománygyűjtő kampányának!

Évente többször is érdemes gyermekeink mellőzött, de még jó állapotú játékait összegyűjtenünk, és eladományoznunk. Ha elvisszük a Hegyvidék Bevásárlóközpontban a magasföldszinten található, Játéksziget üzletben kihelyezett adománygyűjtő dobozokba, levásárolható kupont kapunk érte.
A jótékonysági kampány nagykövete, Lilu minden hónapban ellátogat egy gyermekotthonba vagy egy mélyszegénységben élő családhoz, gyermekeket megajándékozni. A látogatásairól készült kisfilmek fontos üzenete, hogy ami számunkra már értéktelenné vált, az hatalmas érték lehet máshol.
A Játékszigetnél érték a játék, hiszen nemcsak az ünnepi időszakokban szeretné szebbé tenni a rászoruló gyerekek mindennapjait, hanem egész évben! A kezdeményezésünk arra ösztönzi a szülőket, hogy vonják be gyerekeiket a játékok adományozásába, hiszen ezzel megtanítják nekik a jótékonykodás fontosságát, illetve ők is aktívan részesülhetnek az érzésből: adni jó.
Egy zacskónyi jó állapotban lévő játékért cserébe 500 Ft értékű kupont ajándékozunk, melyet bármelyik Játéksziget boltban felhasználhatnak.
Tanítsuk meg gyermekeinknek együtt az adományozás fontosságát! Tegyük lehetővé, hogy a használt játékok egy arra méltó ügyet támogassanak, és újra értékessé váljanak a gyermekek életében!

Aktualitások

Kedvenc nyári olasz fogásaink hozzávalóit vásárolja meg a Delizia Gourmet & More-ban.

Kedvenc nyári olasz fogások a könnyű tészta ételek és a krémes rizottók. Az elkészítésük gyors és nem is bonyolult, a siker pedig garantált!

Még tart a hőségriadó a Líra könyváruházban.

Válasszon könyvet nyaraláshoz akár 90% kedvezménnyel a Líra könyváruház kínálatából.

Neckermann Ultra Last Minute ajánlatok akár 99 €/fő gyerekárral!

Az Ultra Last Minute ajánlatért keresse a Neckermann utazási irodát a magasföldszinten.

Tudja meg a tökéletes megjelenés titkát!

A tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen testünk és lelkünk egészsége.

A nyár slágere a friss saláta! A Delizia Gourmet & More-ban mindig megtalálja a tökéletes hozzávalókat.

A nyár slágere a friss saláta! A Delizia Gourmet & More-ban mindig megtalálja a tökéletes hozzávalókat.