Csatlakozzon Liluhoz, és legyen részese a Játéksziget adománygyűjtő kampányának!

Csatlakozzon Liluhoz, a Játéksziget adománygyűjtő nagykövetéhez, és legyen részese a Játéksziget adománygyűjtő kampányának!

Évente többször is érdemes gyermekeink mellőzött, de még jó állapotú játékait összegyűjtenünk, és eladományoznunk. Ha elvisszük a Hegyvidék Bevásárlóközpontban a magasföldszinten található, Játéksziget üzletben kihelyezett adománygyűjtő dobozokba, levásárolható kupont kapunk érte.
A jótékonysági kampány nagykövete, Lilu minden hónapban ellátogat egy gyermekotthonba vagy egy mélyszegénységben élő családhoz, gyermekeket megajándékozni. A látogatásairól készült kisfilmek fontos üzenete, hogy ami számunkra már értéktelenné vált, az hatalmas érték lehet máshol.
A Játékszigetnél érték a játék, hiszen nemcsak az ünnepi időszakokban szeretné szebbé tenni a rászoruló gyerekek mindennapjait, hanem egész évben! A kezdeményezésünk arra ösztönzi a szülőket, hogy vonják be gyerekeiket a játékok adományozásába, hiszen ezzel megtanítják nekik a jótékonykodás fontosságát, illetve ők is aktívan részesülhetnek az érzésből: adni jó.
Egy zacskónyi jó állapotban lévő játékért cserébe 500 Ft értékű kupont ajándékozunk, melyet bármelyik Játéksziget boltban felhasználhatnak.
Tanítsuk meg gyermekeinknek együtt az adományozás fontosságát! Tegyük lehetővé, hogy a használt játékok egy arra méltó ügyet támogassanak, és újra értékessé váljanak a gyermekek életében!

Aktualitások

Ünnepi nyitva tartás

Tisztelt Vásárlónk! A bevásárlóközpont az ünnepi hétvégén az alábbiak szerint tart nyitva: 2019. április 19. Nagypéntek: ZÁRVA 2019. április 20. NYITVA: 10.00-19.00 2019. április 21. Húsvét: ZÁRVA 2019. április 22. Húsvét: ZÁRVA Brandt Virág üzletünk az ünnepnapokon is várja a vásárlókat 8.00 és 15.00 óra között! A ZuZu Étterem Nagypénteken, április 19-én 12.00 órától várja […]

Ingyenes családi fotózás anyák napja alkalmából!

Anyák napja alkalmából családi fotózással készülünk április 27-én. Profi fotós várja az édesanyákat és gyermekeiket reggel 9:00-tól 19:00-ig negyedóránkénti váltásban a Hegyvidék Bevásárlóközpont aulájában. A fotózás díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Felejthetetlen anyák napját kívánunk! A fotózásra itt tud regisztrálni: http://hegyvidekkozpont.hu/regisztracio/

Mesés koncert gyereknapra!

Gyereknap alkalmából Kárász Eszter és az Eszter-lánc Mesezenekar várja Önt és családját május 25-én 15:00-kor a Hegyvidék Bevásárlóközpont aulájában!

Már elérhető a Szamos új húsvéti kínálata!

A Szamos új húsvéti kínálata már elérhető!

2019-es tavaszi a.testoni kollekció a Vathy’s Cornerben!

2019-es tavaszi a.testoni kollekció a Vathy’s Cornerben!