Csatlakozzon Liluhoz, és legyen részese a Játéksziget adománygyűjtő kampányának!

Csatlakozzon Liluhoz, a Játéksziget adománygyűjtő nagykövetéhez, és legyen részese a Játéksziget adománygyűjtő kampányának!

Évente többször is érdemes gyermekeink mellőzött, de még jó állapotú játékait összegyűjtenünk, és eladományoznunk. Ha elvisszük a Hegyvidék Bevásárlóközpontban a magasföldszinten található, Játéksziget üzletben kihelyezett adománygyűjtő dobozokba, levásárolható kupont kapunk érte.
A jótékonysági kampány nagykövete, Lilu minden hónapban ellátogat egy gyermekotthonba vagy egy mélyszegénységben élő családhoz, gyermekeket megajándékozni. A látogatásairól készült kisfilmek fontos üzenete, hogy ami számunkra már értéktelenné vált, az hatalmas érték lehet máshol.
A Játékszigetnél érték a játék, hiszen nemcsak az ünnepi időszakokban szeretné szebbé tenni a rászoruló gyerekek mindennapjait, hanem egész évben! A kezdeményezésünk arra ösztönzi a szülőket, hogy vonják be gyerekeiket a játékok adományozásába, hiszen ezzel megtanítják nekik a jótékonykodás fontosságát, illetve ők is aktívan részesülhetnek az érzésből: adni jó.
Egy zacskónyi jó állapotban lévő játékért cserébe 500 Ft értékű kupont ajándékozunk, melyet bármelyik Játéksziget boltban felhasználhatnak.
Tanítsuk meg gyermekeinknek együtt az adományozás fontosságát! Tegyük lehetővé, hogy a használt játékok egy arra méltó ügyet támogassanak, és újra értékessé váljanak a gyermekek életében!

Aktualitások

Formába hozzák a Formakontroll Klinikán!

2018 őszén nyitott meg bevásárlóközpontunkban a Sportkontroll rendelő, amely év végén a Formakontroll koncepcióval bővült.

Ebédeljen a Delizia Gourmet & More-ban!

Ebédeljen a Delizia Gourmet & More-ban!

Valentin-napi édes meglepetések a Swiss Selection csokiboltban

Valentin napi édes meglepetések a Swiss Selection csokiboltban.

Februárban egyes termékek 20% kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Margaret G Exclusive Lakástextil üzletben.

Februárban a Margaret G Exclusive Lakástextil üzlet egyes termékei 20 % kedvezménnyel vásárolhatóak meg.