CLARINS napozótermékek: a biztonságos barnulásért az egész család számára! Keresse a Glamour Beauty Parfümériában!

Eljött a napozás ideje!

Intenzívebb barnaság, kevesebb napozással a CLARINS napozótermékekkel, keresse őket a Glamour Beauty Parfümériában! A Clarins napozókészítményei a biztonságos napozás élményét kínálják az egész családnak. Termékei gyönyörű barnaságot biztosítanak, ugyanakkor hangsúlyozzák a bőr szépségét, és természetes védelemmel is ellátják. A Clarins Phyto-Sunactyl 2 komplex a napégés elleni védelem mellett megőrzi a bőrsejtek épségét is.

Clarins napozókrém gyerekeknek UVA/UVB 50+. Kizárólag ásványi, vízálló szűrőfiltereket tartalmazó napozókrém, mely ideális és nélkülözhetetlen védelmet biztosít gyermeke érzékeny bőrének.
Clarins öregedésgátló napozókrém arcra UVA/UVB 30. Könnyű, nem olajos Clarins krém, mely a Phyto-Sunactyl 2 növényi komplexnek köszönhetően lehetővé teszi a biztonságos barnulást. Tartós, egyenletes és természetesen gyönyörű barnaságot biztosít.
Clarins napozó body lotion spray UVA/UVB 50+ egy rendkívüli, könnyű textúrájú spray, nagyon érzékeny bőrűeknek vagy intenzív napsugárzás idején. Hatékony, magas védelmet nyújtó termék, hogy csak a napsugárzás legjobb tulajdonságait élvezhesse.

Clarins napolaj spray SPF30, már naphoz szokott bőrre. A Clarins napolaj selymesen puhává varázsolja a bőrt, és fokozza a már megszerzett barnaságot. A hajat is megvédi a nap szárító hatásától.

Clarins napozás utáni hidratáló balzsam önbarnító hatással. Két igény egy készítményben: egyik előnye, hogy enyhe önbarnító hatással rendelkezik, így fokozva a megszerzett barnaságot, a másik pedig, hogy intenzíven hidratálja és nyugtatja a bőrt, ezzel bársonyos és ragyogóan barna bőrt biztosítva egész nap.

Aktualitások

DALMINE, az Olaszországban készült értékes és utánozhatatlan kötöttáru 2018 őszi-téli kollekciója már a Vathy’s Corner üzleteiben.

DALMINE, az Olaszországban készült értékes és utánozhatatlan kötöttáru 2018 őszi-téli kollekciója már a Vathy’s Corner üzleteiben.

Romantika, krimi, esetleg mindkettő? Most érdemes benézni a Líra könyváruházba.

A krimikért rajong, vagy inkább a romantikus regényeket szereti?

Karácsonyi ajándékötletek a dm-ben.

Karácsonyi ajándékötletek a dm-ben!

Lilu lett a Játéksziget jótékonysági kampányának nagykövete.

A nagy játékkörforgás: amire gyerekünknek már nincs szüksége, érték lehet a rászorulóknak.

Különleges Márton-napi fogások a Zuzuban!

A Zuzu péntektől egész hétvégén Márton-napi fogásokkal várja a vendégeket.