CLARINS napozótermékek: a biztonságos barnulásért az egész család számára! Keresse a Glamour Beauty Parfümériában!

Eljött a napozás ideje!

Intenzívebb barnaság, kevesebb napozással a CLARINS napozótermékekkel, keresse őket a Glamour Beauty Parfümériában! A Clarins napozókészítményei a biztonságos napozás élményét kínálják az egész családnak. Termékei gyönyörű barnaságot biztosítanak, ugyanakkor hangsúlyozzák a bőr szépségét, és természetes védelemmel is ellátják. A Clarins Phyto-Sunactyl 2 komplex a napégés elleni védelem mellett megőrzi a bőrsejtek épségét is.

Clarins napozókrém gyerekeknek UVA/UVB 50+. Kizárólag ásványi, vízálló szűrőfiltereket tartalmazó napozókrém, mely ideális és nélkülözhetetlen védelmet biztosít gyermeke érzékeny bőrének.
Clarins öregedésgátló napozókrém arcra UVA/UVB 30. Könnyű, nem olajos Clarins krém, mely a Phyto-Sunactyl 2 növényi komplexnek köszönhetően lehetővé teszi a biztonságos barnulást. Tartós, egyenletes és természetesen gyönyörű barnaságot biztosít.
Clarins napozó body lotion spray UVA/UVB 50+ egy rendkívüli, könnyű textúrájú spray, nagyon érzékeny bőrűeknek vagy intenzív napsugárzás idején. Hatékony, magas védelmet nyújtó termék, hogy csak a napsugárzás legjobb tulajdonságait élvezhesse.

Clarins napolaj spray SPF30, már naphoz szokott bőrre. A Clarins napolaj selymesen puhává varázsolja a bőrt, és fokozza a már megszerzett barnaságot. A hajat is megvédi a nap szárító hatásától.

Clarins napozás utáni hidratáló balzsam önbarnító hatással. Két igény egy készítményben: egyik előnye, hogy enyhe önbarnító hatással rendelkezik, így fokozva a megszerzett barnaságot, a másik pedig, hogy intenzíven hidratálja és nyugtatja a bőrt, ezzel bársonyos és ragyogóan barna bőrt biztosítva egész nap.

Aktualitások

Ünnepi nyitva tartás

Tisztelt Vásárlónk! A bevásárlóközpont az ünnepi hétvégén az alábbiak szerint tart nyitva: 2019. április 19. Nagypéntek: ZÁRVA 2019. április 20. NYITVA: 10.00-19.00 2019. április 21. Húsvét: ZÁRVA 2019. április 22. Húsvét: ZÁRVA Brandt Virág üzletünk az ünnepnapokon is várja a vásárlókat 8.00 és 15.00 óra között! A ZuZu Étterem Nagypénteken, április 19-én 12.00 órától várja […]

Ingyenes családi fotózás anyák napja alkalmából!

Anyák napja alkalmából családi fotózással készülünk április 27-én. Profi fotós várja az édesanyákat és gyermekeiket reggel 9:00-tól 19:00-ig negyedóránkénti váltásban a Hegyvidék Bevásárlóközpont aulájában. A fotózás díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Felejthetetlen anyák napját kívánunk! A fotózásra itt tud regisztrálni: http://hegyvidekkozpont.hu/regisztracio/

Mesés koncert gyereknapra!

Gyereknap alkalmából Kárász Eszter és az Eszter-lánc Mesezenekar várja Önt és családját május 25-én 15:00-kor a Hegyvidék Bevásárlóközpont aulájában!

Már elérhető a Szamos új húsvéti kínálata!

A Szamos új húsvéti kínálata már elérhető!

2019-es tavaszi a.testoni kollekció a Vathy’s Cornerben!

2019-es tavaszi a.testoni kollekció a Vathy’s Cornerben!