Az izgalmas farsang kellékei a jó játékok és a társasok is! Keresse a Játékszigetben.

Az izgalmas farsang kellékei a jó játékok és a társasok is!

Társasjátékozással még szórakoztatóbbá tehetjük a farsangi bulikat! A magasföldszinten található Játéksziget üzletben több korosztály számára fejlesztett játékok is kaphatók, akár a gyorsaságra, akár a szerencsére, akár a nevetésre, akár a tudásra építő társasokra gondolunk, mint például a Villámválasz, az Orrvadász, a Squawk, vagy akár a MindenTudorka, hogy csak néhányat említsünk a több tucat társas közül.

A Játékszigetben rengeteg olyan játék kapható, amely kiváló születésnapi ajándék, összehozza a családtagokat, baráti társaságokat, megszínesíti a gyerekzsúrokat, csakúgy, mint az építőjátékok. Februárban például, ha bármilyen LEGO Movie termék legalább 8990 Ft értékű vásárlása felett egy LEGO Movie 2 radír jár ajándékba, sőt minden Lego City terméket 20% kedvezménnyel kínálunk. A Djeco igényes, és a környéken csak itt, rendkívül széles választékban kapható kreatív és fejlesztőjátékai az otthonok és a gyerekszobák díszei lehetnek.

Köszönjük a rengeteg játékot, amit a „Segíts Te is játékkal!” adománygyűjtő kampányunk hatására eddig behoztak üzletünkbe, ne felejtsék, továbbra is várjuk az adománygyűjtő dobozunkba a megunt, de még jó állapotú használt játékokat, hogy eljuttathassuk nehéz körülmények között élő családoknak, gyerekeknek és az adományokért levásárolható kupont és elismerő oklevelet adunk. Lilu továbbra is nagykövetként járja az országot és viszi el az összegyűjtött játékokat a rászorulóknak!

Aktualitások

Kedvenc nyári olasz fogásaink hozzávalóit vásárolja meg a Delizia Gourmet & More-ban.

Kedvenc nyári olasz fogások a könnyű tészta ételek és a krémes rizottók. Az elkészítésük gyors és nem is bonyolult, a siker pedig garantált!

Még tart a hőségriadó a Líra könyváruházban.

Válasszon könyvet nyaraláshoz akár 90% kedvezménnyel a Líra könyváruház kínálatából.

Neckermann Ultra Last Minute ajánlatok akár 99 €/fő gyerekárral!

Az Ultra Last Minute ajánlatért keresse a Neckermann utazási irodát a magasföldszinten.

Tudja meg a tökéletes megjelenés titkát!

A tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen testünk és lelkünk egészsége.

A nyár slágere a friss saláta! A Delizia Gourmet & More-ban mindig megtalálja a tökéletes hozzávalókat.

A nyár slágere a friss saláta! A Delizia Gourmet & More-ban mindig megtalálja a tökéletes hozzávalókat.