Augusztus 25-én nyílik a Játéksziget elvarázsolt világa!

Augusztus 25-én nyílik a Játéksziget elvarázsolt világa a Hegyvidék Bevásárlóközpontban!

Mesés környezetben vásárolhatók meg a Sylvanian Families tündéri babaházai, a Djeco kreatív és fejlesztőjátékai, sőt az iskola- és óvodakezdéshez motivációs, jutalmazó játékokat, vagy koncentráció javító játékokat is választhatnak a gyerekek.
A játszva tanulás segítségével ugyanis csökkenteni lehet a tanévkezdés okozta stresszt. Társasjátékozással, fejlesztő játékokkal olajozhatók a szünidő alatt kissé berozsdásodott agytekervények. A nyári szünetben kialakuló esetleges lemaradás a könyvek fölött görnyedéssel kevésbé élménydúsan hozható be, a társasjátékozással viszont a logikai, matematikai és az olvasási készségek, valamint a szövegértés fejlesztése is elérhető, méghozzá szórakozva. Olyan koncentrációjavító eszközök, mint a Tangle segíthet fenntartani a figyelmet, javíthatja a szövegértést és a matematikai készségeket is, valamint serkenti az agyműködést.

Kiváló stresszoldók az összenyomható memóriahabbal rendelkező kis puha Squeezamals figurák, melyek sokat segíthetnek a feszültség oldásában és a f

Aktualitások

Itt a tavasz! Legyen fitt és egészséges! Célja elérésében segítenek a szuperfoodok,melyeket már a Delizia Gourmet & More üzletében is megtalál.

Itt a tavasz! Legyen fitt és egészséges! Ebben segítenek a szuperfoodok, melyek bizonyítottan kedvezően befolyásolják szervezetünk működését. Nagy mennyiségben tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat, élelmi rostot, antioxidánsokat és/vagy fitonutrienseket.

Infúzióbár a Formakontroll Klinikán!

A Magyarországon egyedülálló Infúzió Bár szolgáltatás elérhető a Formakontroll Klinikán!

Kerüljön romantikus hangulatba a Lírával!

Ez a hónap a romantikáról szól! Márciusban akár 80% kedvezménnyel vásárolhat romantikus irodalmat a Hegyvidék Bevásárlóközpont Líra könyvesboltjában.

Új RIANI kollekció a Vathy’s Corner üzletében!

Új RIANI kollekció a Vathy’s Corner üzletében!

Nőnapi ajándékötletekkel várja a Delizia Gourmet & More!

Nőnapi ajándékötletek a Delizia Gourmet & More-tól: exkluzív teák és hozzávaló egyedi bögrék, olasz és angol édességek, rozé pezsgők nagy választékban.