Augusztus 25-én nyílik a Játéksziget elvarázsolt világa!

Augusztus 25-én nyílik a Játéksziget elvarázsolt világa a Hegyvidék Bevásárlóközpontban!

Mesés környezetben vásárolhatók meg a Sylvanian Families tündéri babaházai, a Djeco kreatív és fejlesztőjátékai, sőt az iskola- és óvodakezdéshez motivációs, jutalmazó játékokat, vagy koncentráció javító játékokat is választhatnak a gyerekek.
A játszva tanulás segítségével ugyanis csökkenteni lehet a tanévkezdés okozta stresszt. Társasjátékozással, fejlesztő játékokkal olajozhatók a szünidő alatt kissé berozsdásodott agytekervények. A nyári szünetben kialakuló esetleges lemaradás a könyvek fölött görnyedéssel kevésbé élménydúsan hozható be, a társasjátékozással viszont a logikai, matematikai és az olvasási készségek, valamint a szövegértés fejlesztése is elérhető, méghozzá szórakozva. Olyan koncentrációjavító eszközök, mint a Tangle segíthet fenntartani a figyelmet, javíthatja a szövegértést és a matematikai készségeket is, valamint serkenti az agyműködést.

Kiváló stresszoldók az összenyomható memóriahabbal rendelkező kis puha Squeezamals figurák, melyek sokat segíthetnek a feszültség oldásában és a f

Aktualitások

Kibővített étlappal várja Önt a Delizia Gourmet and More bárja!

A Delizia Gourmet and More bárja várja Önöket sok szeretettel és kibővített étlappal.

Engedjen a Mövenpick jégkrémek csábításának a Swiss Selectionben!

Mövenpick. A svájci jégkrém művészete. Bourbon vanília a madagaszkári trópusi esőerdők mélyéről vagy kakaóbab a dél-amerikai maracaibo régióból?

BORSALINO kalapok és sapkák a Vathy’s Cornerben!

Készüljön fel a nyárra! Hétvégi kirándulás a tengerparton, vagy egy hosszú séta a parkban?

Ünnepi nyitva tartás

Tisztelt Vásárlók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy bevásárlóközpontunk üzletei június 9.-én és június 10-én az ünnepre való tekintettel (a Brandt Virág kivételével) ZÁRVA tartanak. Megértésüket köszönjük.