Augusztus 25-én nyílik a Játéksziget elvarázsolt világa!

Augusztus 25-én nyílik a Játéksziget elvarázsolt világa a Hegyvidék Bevásárlóközpontban!

Mesés környezetben vásárolhatók meg a Sylvanian Families tündéri babaházai, a Djeco kreatív és fejlesztőjátékai, sőt az iskola- és óvodakezdéshez motivációs, jutalmazó játékokat, vagy koncentráció javító játékokat is választhatnak a gyerekek.
A játszva tanulás segítségével ugyanis csökkenteni lehet a tanévkezdés okozta stresszt. Társasjátékozással, fejlesztő játékokkal olajozhatók a szünidő alatt kissé berozsdásodott agytekervények. A nyári szünetben kialakuló esetleges lemaradás a könyvek fölött görnyedéssel kevésbé élménydúsan hozható be, a társasjátékozással viszont a logikai, matematikai és az olvasási készségek, valamint a szövegértés fejlesztése is elérhető, méghozzá szórakozva. Olyan koncentrációjavító eszközök, mint a Tangle segíthet fenntartani a figyelmet, javíthatja a szövegértést és a matematikai készségeket is, valamint serkenti az agyműködést.

Kiváló stresszoldók az összenyomható memóriahabbal rendelkező kis puha Squeezamals figurák, melyek sokat segíthetnek a feszültség oldásában és a f

Aktualitások

DALMINE, az Olaszországban készült értékes és utánozhatatlan kötöttáru 2018 őszi-téli kollekciója már a Vathy’s Corner üzleteiben.

DALMINE, az Olaszországban készült értékes és utánozhatatlan kötöttáru 2018 őszi-téli kollekciója már a Vathy’s Corner üzleteiben.

Romantika, krimi, esetleg mindkettő? Most érdemes benézni a Líra könyváruházba.

A krimikért rajong, vagy inkább a romantikus regényeket szereti?

Karácsonyi ajándékötletek a dm-ben.

Karácsonyi ajándékötletek a dm-ben!

Lilu lett a Játéksziget jótékonysági kampányának nagykövete.

A nagy játékkörforgás: amire gyerekünknek már nincs szüksége, érték lehet a rászorulóknak.

Különleges Márton-napi fogások a Zuzuban!

A Zuzu péntektől egész hétvégén Márton-napi fogásokkal várja a vendégeket.