Augusztus 25-én nyílik a Játéksziget elvarázsolt világa!

Augusztus 25-én nyílik a Játéksziget elvarázsolt világa a Hegyvidék Bevásárlóközpontban!

Mesés környezetben vásárolhatók meg a Sylvanian Families tündéri babaházai, a Djeco kreatív és fejlesztőjátékai, sőt az iskola- és óvodakezdéshez motivációs, jutalmazó játékokat, vagy koncentráció javító játékokat is választhatnak a gyerekek.
A játszva tanulás segítségével ugyanis csökkenteni lehet a tanévkezdés okozta stresszt. Társasjátékozással, fejlesztő játékokkal olajozhatók a szünidő alatt kissé berozsdásodott agytekervények. A nyári szünetben kialakuló esetleges lemaradás a könyvek fölött görnyedéssel kevésbé élménydúsan hozható be, a társasjátékozással viszont a logikai, matematikai és az olvasási készségek, valamint a szövegértés fejlesztése is elérhető, méghozzá szórakozva. Olyan koncentrációjavító eszközök, mint a Tangle segíthet fenntartani a figyelmet, javíthatja a szövegértést és a matematikai készségeket is, valamint serkenti az agyműködést.

Kiváló stresszoldók az összenyomható memóriahabbal rendelkező kis puha Squeezamals figurák, melyek sokat segíthetnek a feszültség oldásában és a f

Aktualitások

Kézműves bonbonok őszi tálalásban a Swiss Selection kínálatában!

Kézműves bonbonok különleges, őszi tálalásban a Swiss Selection csokoládéboltban.

Hamarosan itt a TeMana NONI+Collagen beauty shot!

Tekintse meg a videónkat a legújabb szépségápolási vívmányról, a francia polinéziai szépség és egészség kultúra által ihletett TeMana NONI+Collagen szépségitalról, melyet a Morinda hoz el Európába Tahiti paradicsomi tájairól.

Megérkezett a 2018 őszi RIANI kollekció a Vathy’s Corner üzletbe.

Megérkezett a 2018 őszi RIANI kollekció a Vathy’s Corner üzletbe.

Megérkeztek Ausztria borvidékeinek kiváló borai a Delizia Gourmet & More üzletébe.

Ausztria borvidékeinek kiváló borai megérkeztek a Delizia Gourmet & More üzletébe.